Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Serie imprimanta
Cod cartuse
mai multe... less
Brand
Filter

Cartuse toner Lexmark

Cartuse toner Lexmark – calitate, diversitate si preturi bune!

Orice tip de imprimanta Lexmark detii pentru afacerea sau compania ta, nu ezita sa vizitezi cel mai complex magazin online dedicat consumabilelor compatibile! Te intampinam cu o gama completa si variata de cartuse toner Lexmark pe care pe poti achizitiona la cele mai bune preturi de pe piata!

Avem cele mai eficiente solutii de print atat alb-negru cat si color, care pastreaza calitatea imprimarii la cele mai avantajoase preturi. Desi avem o diversitate generoasa de consumabile, saptamanal adaugam in oferta produse noi, in special in gama de cartuse compatibile ActiveJet si tonere ProCart, pentru care suntem unici distribuitori la nivel national.

Daca sunteti in cautarea unei solutii de reincarcare a tonerelor va propunem si pentru acestea diverse optiuni materializate in praf de toner perfect compatibil cu tehnologia Lexmark.

Asadar, daca sunteti in cautare de astfel de comsumabile pentru imprimantele marca Lexmark, magazinul online Cartuseria.ro va sta la dispozitie 24/7 pentru comenzi si detalii suplimentare despre produsele de care sunteti interesati! Puteti astfel sa profitati de oferte de pret si pentru sisteme CISS alimentare continua pentru HP, volan, gamepad si joystick, albume foto bebelusi si botez si caiete scolare, diverse produse de care aveti nevoie si pe care le puteti achizitiona pe toate dintr-un singur magazin!

Pentru a schimba un cartus de toner trebuie sa urmati cativa pasi.

1. Apasati butonul din partea dreapta a imprimantei, apoi deschideti usa;

2. Scoateti afara cartusul utilizand manerul;

3. Despachetati cartusul de toner si indepartati toate materialele de ambalare;

4. Scuturati noul cartus pentru a redistribui tonerul;

5. Introduceti corect noul cartus de toner in imprimanta aliniind sinele laterale ale cartusului cu sagetile de pe sinele laterale din interiorul imprimantei.

Pe site-ul nostru puteti gasi diferite culori pentru cartusele Lexmark dupa nevoile dumneavoastra, precum: Cyan, Galben, Magenta, Negru si Multicolor.

Cartusele toner pentru seriile de imprimante Lexmark le puteti regasi pe site-ul nostru cu un pret cuprins intre 65,00 si 299,00 RON

Sus