Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Serie imprimanta
Cod cartuse
mai multe... less
Brand
Filter

Cartuse toner Lexmark

Orice tip de imprimanta Lexmark ai avea nu ezita sa vizitezi cel mai complex magazin online dedicat consumabilelor compatibile! Avem cele mai eficiente solutii de print atat alb negru cat si color care pastreaza calitatea imprimarii la cele mai avantajoase preturi. Desi avem o varietate generoasa de consumabile, saptamanal adaugam in oferta produse noi in special cartuse compatibile ActiveJet si tonere ProCart, pentru care suntem unici distribuitori la nivel national. Daca sunteti in cautarea unei solutii de reincarcare a tonerelor va propunem si aici diverse optiuni materializate in praf de toner perfect compatibil cu tehnologia Lexmark.

Pentru a schimba un cartus de toner trebuie sa urmati cativa pasi.

1. Apasati butonul din partea dreapta a imprimantei, apoi deschideti usa;

2. Scoateti afara cartusul utilizand manerul;

3. Despachetati cartusul de toner si indepartati toate materialele de ambalare;

4. Scuturati noul cartus pentru a redistribui tonerul;

5. Introduceti corect noul cartus de toner in imprimanta aliniind sinele laterale ale cartusului cu sagetile de pe sinele laterale din interiorul imprimantei.

Pe site-ul nostru puteti gasi diferite culori pentru cartusele Lexmark dupa nevoile dumneavoastra, precum: Cyan, Galben, Magenta, Negru si Multicolor.

Cartusele toner pentru seriile de imprimante Lexmark le puteti regasi pe site-ul nostru cu un pret cuprins intre 65,00 si 299,00 RON

Sus