Ordoneaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Imprimante Sublimare si Accesorii

Imprimanta cu cerneala de sublimare este extrem de utila in transferul elementelor grafice pe diverse obiecte promotionale fiind recomandata atat pentru printat text cat si imagini.

Sublimarea este o tehnica de imprimare orientata spre personalizarea de cani, tricouri, cadouri si obiecte promotionale. Principiul sublimarii este simplu: hartia de termotransfer printata cu design-ul dorit este plasata deasupra obiectului care se doreste a fi personalizat, iar apoi obiectul este introdus intr-o presa termica. Caldura generata de acest echipament determina cerneala sa se transforme in gaz, iar presiunea ajuta la transferul imaginii pe obiect.

Sublimarea era deja utilizata de ceva timp la nivel industrial, in principal pentru decorarea unor loturi intregi de materiale textile ce pot fi apoi folosite pentru productia de imbracaminte, fete de masa, perdele si lenjerii de pat. Abilitatea sublimarii de a imprima usor si rapid design-uri complexe si multicolore au plasat insa aceasta metoda pe primul loc si in topul preferintelor pentru printarea unor loturi mici dintr-un anumit design.

Imprimarea prin sublimare are dedicata o categorie aparte in cadrul conceptului nostru de magazin online unde variem permanent oferte ce te ajuta sa iti creezi propriile obiecte promotionale la cele mai mici preturi posibile. Pentru un volum mare de print va punem la dispozitie o gama larga de cartuse reincarcabile compatibile cu multifunctionale cu cerneala de sublimare. Calitatea imprimarii prin sublimare este una exceptionala, aceasta mentinand imginile sublimate la rezolutii apropiate de cele fotografice.

In magazinul nostru online veti gasi o intreaga gama de articole pentru sublimare, la o calitate exceptionala, precum imprimante pentru sublimarehartie transfer termic si sublimareprese termice sau diferite alte accesorii pentru sublimare.

Comandati acum pentru a beneficia de cele mai mici preturi.

Sus