Ordoneaza dupa
Pret
359 lei 4435 lei
Functii
mai multe... less
Format imprimanta
mai multe... less
Mod Tiparire
mai multe... less
DUPLEX
mai multe... less
Conectivitate
mai multe... less
Brand
Filter

Multifunctionala Epson

Epson L810 imprimanta FOTO cu sistem ITS
Pret 1.685,00 lei
Multifunctionala Epson L850 cu sistem ITS
Pret 1.699,00 lei
Imprimanta inkjet Epson M1100, sistem CISS, USB, monocrom, 240V, format A4
Pret 739,00 lei
Imprimanta inkjet monocrom EcoTank Epson M1120, USB Wi-Fi, A4, sistem CISS
Pret 1.019,00 lei
Multifunctionala inkjet color Epson L6190, Wi-Fi, USB, sistem CISS, LCD 2.4 inch
Pret 1.889,00 lei
Multifunctionala Epson L6160, sistem CISS, Wireless, USB 2.0, LCD 2.4 inch
Pret 1.559,00 lei
Multifunctionala EcoTank ITS Epson L4160, A4, Wi-Fi Direct, LCD 3.7 cm
Pret 1.285,00 lei
Multifunctionala inkjet Epson L5190 cu CISS integrat, WiFi, A4, LCD color
Pret 1.359,00 lei
Multifunctionala inkjet Epson EcoTank L3160, CISS integrat, Wi-Fi, format A4, LCD
Pret 1.189,00 lei

Cauti o imprimanta accesibila, eleganta si usor de utilizat? Imprimantele multifunctionale Epson sunt cele ce te ajuta sa faci economie de spatiu si de bani, inlocuind mai multe dispozitive separate si oferindu-ti functii precum printare, scanare,

Imprimantele si multifunctionalele noastre vin cu cartuse reincarcabile preinstalate sau cu sistem CISS plin cu cerneala, gata de utilizare inca din primul moment in care au fost primite.

O imprimanta multifunctionala laser sau inkjet face economie de spatiu si bani la birou, inlocuind mai multe dispozitive separate.

Oferta de multifunctionale este una destul de generoasa, important este sa te documentezi bine inainte in privinta specificatiilor tehnice si sa incerci sa afli cum se comporta aparatul in regim obisnuit de utilizare.

Tehnologia aleasa, inkjet sau laser, depinde de modul in care vei folosi imprimanta. Daca ai nevoie sa tiparesti multe fotografii, vei avea nevoie de o imprimanta inkjet.

Calitatea fotografiilor tiparite folosind tehnologia inkjet este superioara celor tiparite cu o imprimanta laser, iar in plus, vei putea sa tiparesti pe diverse medii foto, cum ar fi hartia lucioasa sau hartia mata.

Daca imprimanta aleasa de tine are functionalitati wireless vei putea sa tiparesti de pe diverse device-uri, nu numai de pe computer. Majoritatea producatorilor de imprimante ofera aplicatii pentru smartphone pe care le poti folosi sa tiparesti direct de pe telefonul tau.
Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama variata de multifunctionale Epson la preturi excelente, cu tehnologie inkjet gandite special pentru nevoile fiecaruia.

Va propunem sa consultati ofertele si promotiile noastre pentru imprimante multifunctionale Epson si sa ne contactati in cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare.

Sus