Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Serie imprimanta
Cod cartuse
mai multe... less
Brand
Filter

Cartuse toner Xerox

Consumabilele pentru imprimanta ta Xerox nu mai sunt acum o problema! Ai acces la cel mai variat magazin online care iti pune nonstop la dispozitie cartuse toner compatibile color si alb negru la preturi incredibile! Garantia marcilor fabricate in Germania fac din tonerele ActiveJet si cartusele compatibile ProCart alegerea ideala, noi fiind unici distribuitori la nivel national pentru acestea. Ne focusam si spre clientii ce valorifica optiunea de reincarcare a tonerelor oferindu-le praf de toner compatibil cu cerintele tehnice ale brandului Xerox, praf toner pentru OKI, Dell, Canon, Panasonic etc., consumabile potrivite pentru orice imprimanta sau multifunctionala.

De asemenea comercializam si produse de birotica si papetarie, echipamente IT & Multimedia, produse de ambalere si etichetareproduse ergonomice pentru birou cat si produse destinate personalizarii pentru companii sau evenimente precum hartie foto laser ideala pentru flyere si postere. 

Suntem mereu conectati la cele mai noi tehnologii disponibile fapt ce ne asigura includerea prompta in oferta a inovatiilor recente.

Pentru a schimba un cartus toner Xerox aveti nevoie sa urmati urmatorii pasi:

1. Apasati butonul din partea dreapta a imprimantei pentru a deschide usa;

2. Scoateti cartusul afara;

3. Indepartati materialele de ambalare de pe noul cartus;

4. Agitati cartusul si apoi introduceti-l corect in imprimanta.

Cartusele toner Xerox sunt compatibile doar cu imprimantele si multifunctionalele Xerox. Nu utilizati aceste cartuse pentru alte branduri.

Pentru cartusele Xerox este disponibila o gama larga de culori si anume: Cyan, Magenta, Yellow, Black.

Sus