Ordoneaza dupa

Brand
Pret
lei lei
Tip rama foto
Format fotografii
mai multe... less
Nr foto/rama
Stil
Material
Filter

Rame foto vintage

Frumos lucrate in lemn, inspirate de tematica vintage, ramele foto din aceasta categorie se pot incadra usor in orice decor conferindu-i un stil sarmant.

Pastreaza momentele unice, persoanele dragi aproape cu o ajutorul obiectelor de decoratiuni interioare vintage: rame foto din lemn, rame foto ceramice sau rame foto metalice.

Aceste rame pot decora spatiul dumneavoastra intim printr-o simpla fixare pe perete, pe birou, masa sau noptiera.

Gasiti la noi rame foto vintage, cu patina nobila si dantelarii fin lucrate. Pentru indragostiti puteti alege un cadru in forma de inima.

Pentru o familie mai numeroasa veti gasi rame in forma unui copac ramificat sau colaje de mai multe rame de diverse forme: inimii, ferestre, cadrane dreptunghiulare alaturate.

Daca esti in cautarea unor rame pentru fotografii cu un aer retro care sa puna intr-o lumina aparte amintirile dragi atunci aici gasesti cea mai variata oferta de rame foto cu format diversificat si chiar multiple. Rama foto reprezinta intotdeauna un cadou potrivit oricarei situatii, deci nu ezita sa alegi dintr-o multitudine de forme si culori pe care ti le-am pregatiit profitand si de oferta generoasa de rame foto cu spatiu de stocare multiplu.

Sus