Ordoneaza dupa

Brand
Pret
lei lei
Tip rama foto
Format fotografii
Nr foto/rama
Stil
Material
Filter

Rame foto multiple

Unice, moderne si elegante, ramele foto aduc intotdeauna un plus de stil oricarui decor. Oferta noastra de rame foto multiple va ofera sansa de a concepe un colaj deosebit al amintirilor dragi, rama foto multipla fiind un accesoriu ce va pune la indemana o multitudine de posibilitati de a repune in valoare cele mai speciale momente. Rame foto cu mai multe poze, fie duble sau in varianta tripla, in set sau sub forma de passepartout pot fi oricand o forma deosebita de cadou potrivita pentru orice situatie.

Ramele foto ne ofera posibilitatea de a ne umple casa cu amintirile cele mai dragi care ne leaga de oamenii apropiati sau locurile vizitate dar si cu diferite lucrari de arta apreciate.

O rama foto multipla va ofera multiple posibilitati de a crea un colaj cu fotografiile preferate si de a reda o poveste. Alegand si aranjand fotografiile in ordine cronologica puteti repune in valoare momentele importante din viata dumneavoastra.  

Atunci cand alegeti o rama foto multipla trebuie sa tineti cont de numarul de fotografii inserate, design, material si culoare. Fie ca aveti nevoie de un obiect de decor pentru acasa, fie va doriti sa faceti un cadou original si personal, in selectia noastra vasta de rame foto multiple veti gasi un model preferat.

Preturile ramelor foto multiple variaza in functie de numarul de fotografii, design, materialul din care sunt realizate sau dimensiune. Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de rame foto multiple la preturi accesibile.

Sus