Ordoneaza dupa
Pret
9 lei 102 lei
Format fotografii
mai multe... less
Numar Fotografii
mai multe... less
Material
mai multe... less
Album personalizabil
mai multe... less
Spatiu pentru notite
mai multe... less
Filter

Albume foto nunta

Recompune-ti povestea nuntii intr-un mod ingenios folosind albumele foto concepute special pentru acest tip de evenimente.

Un album foto este o galerie intre doua coperti. O serie de fotografii favorite este suficienta pentru a contura ziua nuntii.

Mentineti vii cele mai deosebite amintiri prin plasarea fotografiilor preferate in albume foto pentru nunta personalizabil.

Albumele noastre sunt confectionate din materiale de inalta calitate ce le ofera rezistent in timp la multiple utilizari.

O copertă frumoasa face din albumul nostru un produs de nepretuit, aceasta poate fi cartonata, buretata, din imitatie de piele sau imbracata in materiale textile.

Atunci cand alegem un album foto de nunta ar trebui sa tinem cont nu doar de designul acestuia ci si de numarul de fotografii ce pot fi stocate si de formatul acestora.

La Cartuseria.ro gasesti modele deosebite de albume foto la cele mai bune preturi.

Cu ajutorul albumului foto pentru nunta veti recompune povestea nuntii voastre prin intermediul fotografiilor care surprind cele mai emotionante momente.

Pentru a alege albumul foto pentru nunta voastra sau pentru a oferi un cadou deosebit mirilor este nevoie sa tineti cont de designul albumului, materialul din care sunt realizate copertile, capacitatea fotografiilor inserate, formatul fotografiilor, culoare si dimensiunea albumului. Pe Cartuseria veti descoperi o gama variata de albume foto special concepute pentru nunta.

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie o gama variata de albume foto pentru nunta, o multime de oferte avantajoase pentru a-l achizitiona pe cel potrivit la cele mai bune preturi.

Pretul unui album foto pentru nunta incepe de la 15 lei si poate varia in functie de modelul ales.

Achizitionarea unui album foto pentru nunta este solutia ideala pentru a pastra vii amintirile emotionante din cadrul nuntii, va ofera posibilitatea de a rasfoi si rememora clipele fericite peste ani si ani.

Sus