Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
mai multe... less
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cartuse compatibile Brother

Oferta noastra de consumabile este centrata pe cartuse compatibile ActiveJet si cartuse inkjet Procart concepute spre a fi pe deplin compatibile cu tehnologia oricarei serii de imprimanta Brother. Punem astfel la dispozitia clientilor cel mai variat magazine online cu un portofoliu de oferte excelente care mentin garantia calitatii. Avem astfel solutii inkjet pentru printul alb negru si color la preturi imbatabile, fiind mereu conectati la cele mai noi tehnologii disponibile, inclusiv pentru clientii ce aleg cu fidelitate optiunea de reincarcare cu cerneala a cartuselor. 

Cartusele compatibile sunt fabricate de catre diversi producatori, iar designul acestor cartuse compatibile pentru seriile de imprimante Brother este similar cu cartusele OEM iar calitatea tiparirii acestor cartuse este la fel de buna ca un cartus original.

Principalul avantaj al acestor tipuri de cartuse este raportul calitate-pret, acestea sunt o alegere ideala deoarece costul este mult mai mic decat un cartus OEM. Sunt disponibile pentru aproape toate tipurile de imprimante si sunt, de obicei, la jumatate din pret sau mai putin decat un cartus original.

Culorile disponibile pentru cartusele compatibile din gama Brother sunt: Cyan(albastru-verzui), Yellow(galben), Magenta(rosu purpuriu sau purpuriu inchis) si Black(negru).

Schimbarea unui cartus Brother se face foarte usor si nu necesita instrumente speciale, trebuie doar sa urmati cateva instructiuni:

1. Verificati daca imprimanta este pornita;

2. Apasati butonul de eliberare a capacului frontal si apoi deschideti capacul;

3. Scoateti cartusul din imprimanta apasand usor pe capatul acestuia pentru a fi deblocat din pozitia de printare;

4. Introduceti noul cartus, compatibil, fixandul in pozitia de print cu o usoara apasare.

Sus