Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip produs
Diagonala
Greutate maxima suportata
Brand
Filter

Accesorii televizoare: suporturi TV, antene

Daca acum cativa ani cand ziceai „accesoriu pentru televizor” te gandeai la un cablu banal sau eu stiu ce adaptor, in ziua de azi aceste accesorii reprezinta gama lor proprie de produse. Sunt foarte practice si in acelasi timp rentabile.

Atunci cand doriti sa economisiti spatiu cea mai practica si mai ieftina solutie este un suport TV de perete. Suporturile sunt reglabile deci pot fi utilizate pentru orice marca de televizor LCD.

Cand cumperi un suport de perete alegerea o faci in functie de diagonala televizorului si de greutatea maxima suportata.

Un alt accesoriu pentru televizoare sunt antenele de camera care inlocuiesc cu success clasicele antene parabolice (cu tehnologie VHF sau UHF). Antenele TV de camera sunt compatibile cu noua tehnologie de transmisie, ce ofera o calitate superioara.

Care sunt avantajele implicate de antenele de interior? In primul rand, au dimensiuni mici si nu necesita instalarea de catre un profesionist. De asemenea, spre deosebire de modelele de exterior, la care orice cladire inalta din apropiere va afecta captarea semnalului, in cazul celor de camera nu exista aceasta dificultate.

Cand vine vorba de televizoarele smart, deja accesoriile sunt mai diverse. Vorbim aici de tastaturi wireless, adaptoare wireless cu conectare prin USB, WebCam-uri.

Cu siguranta in orice casa exista cel putin un televizor, unde familia se reuneste pentru socializare sau sa urmareasca un film, magazinul nostru online iti pune la dispozitie cele mai bune accesorii TV pentru a petrece timp de calitate in fata televizorului.

Intra si comanda acum acesorii TV la cele mai bune preturi din online.

Sus