Ordoneaza dupa
Pret
19 lei 289 lei
Serie imprimanta
mai multe... less
Cod cartuse
mai multe... less
Brand
Filter

Cartuse toner Canon

Portofoliul nostru de produse include o gama variata de tonere ActiveJet precum si cartuse compatibile ProCart recomandate pentru orice tip de imprimanta Canon de pe piata. Pentru a raspunde pe deplin exigentei clientilor ne-am orientat spre a concepe un magazin online care sa va ofere consumabile alb negru si color pastrand cele mai bune preturi raportate la calitatea produselor. Va stam la dispozitie nonstop cu cele mai noi solutii de print, avand dedicata o serie complexa de praf de toner pentru segmentului de clienti care utilizeaza procedura de reincarcare, perfect compatibila cu tehnologia Canon.

Utilizarea de cartuse toner Canon originale nu este obligatorie. Cartusele compatibile pentru imprimante Canon care se regasesc in oferta cartuseria.ro sunt perfect dedicate seriilor de imprimante Canon si pot inlocui cu succes cartusele Canon OEM.

Cartusele compatibile au avantajul unui pret mai mic, fara insa a face niciun compromis in privinta calitatii printate si fara a deteriora in vreun fel imprimanta dvs. Aceste cartuse compatibile sunt concepute respectand aceeasi forma si calitate a celor originale, singura diferenta fiind la formula de conceptie a pigmentului care da calitatea culorilor, aceasta formula fiind identica cu cea originala in proportie de 98%.

Cartusul Canon se schimba atunci cand, prin epuizarea prafului de toner, printul incepe sa nu mai aiba calitatea optima. Mai exact, in momentul in care documentele imprimate au un aspect sters, textul negru imprimat isi schimba nuanta in tonuri de gri, cu intreruperi sau cu diverse dungi care nu se regasesc in documentul in format electronic, atunci este sigur ca tonerul nu mai are cantitate suficienta de praf pentru a reda o imprimare calitativa si este necesara inlocuirea cartusului toner Canon.

Sus