Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Imprimante portabile

Imprimantele mobile te ajuta sa tiparesti orice ai nevoie: de la chitante, facturi si contracte, pana la poze color cu rezolutie mare. Si pentru ca nu este vorba despre o simpla imprimanta, trebuie sa fii atent cum alegi o imprimanta portabila. Este necesar sa ai in vedere cateva aspecte importante: dimensiuniile, performanta de tiparire, optiunile de conectivitate si nu in ultimul rand consumabilele.

In consecinta am inclus in portofoliul nostru imprimante portabile termice mobile si imprimante foto portabile.

O imprimanta portabila de etichete ofera independenta de orice cablu de conexiune la un computer. In general folosim imprimante portabile de etichete in cazul in care avem volume mici de tiparire.

Dupa ce stii ce tipuri de imprimante etichete termica ai nevoie, urmatorul pas este sa alegi metoda de tiparire. Daca vorbim de imprimante de etichete termice exista doua metode: direct termica (DT) si prin transfer termic (TT).

Imprima rapid si fara efort cele mai pretioase momentele din vacanta cu ajutorul imprimantelor foto portabile.

Tot ce trebuie sa faci este sa atingeti telefonul mobil de suprata mini imprimantei si prin conexiunea inovativa NFC te va ajuta sa editezi si sa printezi intantaneele tale preferate.

Intra si comanda acum imprimante portabile foarte rapide si fiabile la cele mai bune preturi din online.

Sus