Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Imprimante portabile

Imprimante portabile – accesorii rapide in orice imprejurare!

O imprimanta portabila te ajuta sa tiparesti orice ai nevoie: de la chitante, facturi si contracte, pana la poze color cu rezolutie mare. Si pentru ca nu este vorba despre o simpla imprimanta, trebuie sa fii atent cum alegi un astfel de produs. Este necesar sa ai in vedere cateva aspecte importante: dimensiuniile, performanta de tiparire, optiunile de conectivitate si nu in ultimul rand consumabilele.

In acest sens, am inclus in portofoliul nostru imprimante portabile termice mobile si imprimante foto portabile care sa iti fie utile in orice imprejurare sau moment.

O imprimanta portabila de etichete ofera independenta de orice cablu de conexiune la un computer. In general folosim astfel de accesorii in cazul in care avem volume mici de tiparire.

In functie de accesroirul de care ai nevoie urmatorul pas este sa alegi metoda de tiparire. Daca vorbim de imprimante de etichete termice exista doua metode: direct termica (DT) si prin transfer termic (TT).

Imprima rapid si fara efort cele mai pretioase momentele din vacanta cu ajutorul imprimantelor foto portabile. Tot ce trebuie sa faci este sa atingeti telefonul mobil de suprata mini imprimantei si prin conexiunea inovativa NFC te va ajuta sa editezi si sa printezi intantaneele tale preferate.

Intra si comanda acum accesorii de print rapide si fiabile la cele mai bune preturi de la Cartuseria.ro.

In plus, tot din acest magazin online achizitiona albume foto, plicuri simple, antisoc cu bule si cu burduf, carioci si consumabile precum toner preaf refill Samsung.

Sus