Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip
Set
Brand
Filter

Ecusoane, snururi, clipsuri

Ecusoane, snururi, clipsuri – cea mai uzuala metoda de prezentare!

Desi pot parea obiecte banale, aceste ecusoane reprezinta cea mai populara forma de identificare. Un ecuson este de fapt o forma de legitimare, utila la locul de munca, la conferinte, in scoli sau in institutii publice.

Acest obiecte afiseaza date despre persoanele ce le poarta, cum ar fi numele si prenumele, profesia, functia sau numele companiei.

Acestea pot fi verticale sau orizontale, cu sisteme de prindere diverse, de la snur textil sau lant metalic, la clips din plastic/metal sau ac de prindere. Snururile sau lantisoarele pentru ecuson sunt o alternativa practica – uneori, este mai usor sa porti ecuson cu snur decat sa folosesti alte sisteme de prindere.

Cel mai utilizat tip de ecuson este cel din plastic, practic si usor de realizat, la preturi accesibile.

Alege tipul de ecuson cel mai potrivit nevoilor tale de la Cartuseria.ro! In acest magazin veti regasi o multitudine de ecusoane cu diverse sisteme de prindere, suporturi, disponibile in diverse modele, formate, dimesiuni si culori. Asadar, poti opta pentru sistem de prindere precum clipsuri, lantisoare, snururi textile si chiar dispozitive cu snur retractabil.

Este de ajuns sa dai un click si ai la indemana un magazin online cu oferte diversificate pentru ecusoane si clipsuri la cel mai avantajos pret. In plus, iti propunem oferte de pret si pentru urmatoarele produse: cartuse toner HP, cititoare coduri de bare si scannere, prelungitoare cu protectie si universale si plite si cuptoare.Sus