Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip
Set
Brand
Filter

Ecusoane, snururi, clipsuri

Poate parea un obiect banal, dar un ecuson este o forma de identificare extrem de populara in toata lumea. Un ecuson este de fapt o forma de legitimare, utila la locul de munca, la conferinte, in scoli sau in institutii publice.

Ecusoanele sunt placute pentru afisarea datelor despre persoanele ce le poarta, cum ar fi numele si prenumele, profesia, functia sau numele companiei. 

Acestea pot fi verticale sau orizontale, cu sisteme de prindere diverse, de la snur textil sau lant metalic, la clips din plastic/metal sau ac de prindere. Snururile sau lantisoarele pentru ecuson sunt o alternativa practica – uneori, este mai usor sa porti ecuson cu snur decat sa folosesti alte sisteme de prindere. 

Cel mai utilizat tip de ecuson este cel din plastic, practic si usor de realizat, la preturi accesibile.

Alege tipul de ecuson cel mai potrivit nevoilor tale. 

In aceasta categorie veti regasi o multitudine de ecusoane cu diverse sisteme de prinderesuporturi, disponibile in diverse modele, formate, dimesiuni si culori.

Poti opta pentru clipsuri, lantisoare, snururi textile si chiar dispozitive cu snur retractabil.

Este de ajuns sa dai un click si ai la indemana un magazin online cu oferte diversificate pentru clipsuri si ecusoane la pretul cel mai avantajos.

Sus