Imprimante cu CISS 

Imprimanta Brother cu sistem CISS

Cea mai fiabila solutie de pintat de pe piata este reprezentata azi de seriile de imprimanta Brother cu sistem CISS. In aces sens portofoliul nostru de produse este unul variat fapt ce ne determina spre a concepe oferte avantajoase disponibile nonstop in cel mai complex magazine online de profil. Acest tip de multifunctionale CISS reduc in mod substantial costul alocat unui volum mare de printuri fiind cea mai practica si rapida forma de a printa, la preturi extrem de mici, indiferent ca sunt utilizate in cadrul unei afaceri sau doar pentru uz personal.  

Imprimanta Epson cu sistem CISS

Seriile de imprimanta Epson cu sistem CISS te ajuta sa faci o economie de pana la 95% in comparatie cu utilizarea cartuselor originale. In consecinta am conceput cele mai variate oferte de multifunctionale CISS disponibile intr-un magazin online de profil care pun accentul pe calitatea produselor oferite. Astfel, daca te confrunti cu un volum mare de printuri, iti punem acum la indemana cea mai fiabila solutie care iti garanteaza intotdeauna atat un printat de calitate, in culori intense, cat si cele mai mici preturi pentru orice tip de listare. 

Imprimanta HP cu sistem CISS

Multitudinea de serii de imprimanta HP cu sistem de alimentare CISS este una din cele mai economice solutii de printare inkjet de pe piata. Fiind un magazin online concentrat pe consumabile compatibile variem constant portofoliul de produse punand la dispozitia clientilor cele mai avantajoase oferte de multifunctionale CISS ce reduc costurile de printat cu pana la 95%. Recomandate in special pentru un volum mare de printuri, acest tip de imprimante mentin calitatea listarii la preturi avantajoase, fiind in aceeasi masura si extreme de practice nu doar pentru business ci si pentru uzul individual.

Imprimanta Canon cu sistem CISS

Daca activitatea ta are la baza un volum mare de printuri inkjet atunci solutia cea mai avantajoasa este data de seriile de imprimanta Canon cu sistem CISS. Intrucat suntem un magazin online concentrat pe cele mai fiabile solutii de printat va punem nonstop la dispozitie cele mai convenabile oferte de multifunctionale CISS la preturi imbatabile. Desi reduc in mod substantial costurile de listare imprimantele de acest tip mentin calitatea printului si intensitatea culorilor fiind in aceeasi masura si extrem de practice intrucat necesita doar reumplerea tancurilor exterioare de cerneala, fara a presupune manevre complicate de intretinere.

pe pagina

Imprimanta Epson L130 cu sistem CISS integrat

599.00 RON
Adauga in cos

Epson Stylus L1800 - imprimanta cu CISS in 6 culori, format A3+

2,699.00 RON

Multifunctionala Epson L220

789.00 RON

Imprimanta Epson XP-212 cu sistem ciss

547.00 RON
Adauga in cos

Brother DCP-J132W Imprimanta cu CISS - multifunctionala dotata cu sistem CISS plin cu cerneala

665.00 RON
Adauga in cos

Brother DCP-J100 Imprimanta cu CISS - multifunctionala dotata cu sistem CISS plin cu cerneala

752.00 RON
Adauga in cos

Brother MFC-J200 - imprimanta cu scaner, FAX si copiator echipata cu sistem CISS

855.00 RON
Adauga in cos

Imprimanta A3 Brother DCP-J4110DW cu CISS - cea mai mica imprimanta cu jet de cerneala A3

836.00 RON
Adauga in cos

Imprimanta Brother MFC  J4410 cu sistem CISS cartuse seria LC 123, 400 ml cerneala ~12000 pagini!

699.00 RON
Adauga in cos

Multifunctionala A4 Brother DCP-T300 cu sistem CISS ofera un cost de imprimare foarte redus

809.00 RON

Multifunctionala Brother DCP-T500W va ofera volum mare de imprimare la un cost extrem de mic

899.00 RON

Imprimanta multifunctionala Brother DCP-T700W cu sistem CISS pentru print economic

1,029.00 RON
Se afiseaza 1-12 din 118 de articole


Imprimante cu CISS

O imprimanta cu sistem CISS este cea mai economica solutie pentru volume mari de printari. In cazul unei imprimante cu sistem CISS nu este nevoie sa reincarcati cartusele dupa fiecare golire, tancurile exterioare au un volum suficient de mare pentru peste 10000 de pagini listate. Fiecare imprimanta cu sistem CISS este initializata si testata inainte de a fi primita de utilizator. O singura incarcare a sistemului CISS poate fi echivalenta cu capacitatea a peste 20 de cartuse originale.

Sus