Imprimante cu CISS

Imprimanta Brother cu sistem CISS

Cea mai fiabila solutie de pintat de pe piata este reprezentata azi de seriile de imprimanta Brother cu sistem CISS. In aces sens portofoliul nostru de produse este unul variat fapt ce ne determina spre a concepe oferte avantajoase disponibile nonstop in cel mai complex magazine online de profil. Acest tip de multifunctionale CISS reduc in mod substantial costul alocat unui volum mare de printuri fiind cea mai practica si rapida forma de a printa, la preturi extrem de mici, indiferent ca sunt utilizate in cadrul unei afaceri sau doar pentru uz personal.  

Imprimanta Epson cu sistem CISS

Seriile de imprimanta Epson cu sistem CISS te ajuta sa faci o economie de pana la 95% in comparatie cu utilizarea cartuselor originale. In consecinta am conceput cele mai variate oferte de multifunctionale CISS disponibile intr-un magazin online de profil care pun accentul pe calitatea produselor oferite. Astfel, daca te confrunti cu un volum mare de printuri, iti punem acum la indemana cea mai fiabila solutie care iti garanteaza intotdeauna atat un printat de calitate, in culori intense, cat si cele mai mici preturi pentru orice tip de listare. 

Imprimanta Canon cu sistem CISS

Daca activitatea ta are la baza un volum mare de printuri inkjet atunci solutia cea mai avantajoasa este data de seriile de imprimanta Canon cu sistem CISS. Intrucat suntem un magazin online concentrat pe cele mai fiabile solutii de printat va punem nonstop la dispozitie cele mai convenabile oferte de multifunctionale CISS la preturi imbatabile. Desi reduc in mod substantial costurile de listare imprimantele de acest tip mentin calitatea printului si intensitatea culorilor fiind in aceeasi masura si extrem de practice intrucat necesita doar reumplerea tancurilor exterioare de cerneala, fara a presupune manevre complicate de intretinere.

pe pagina

Imprimanta inkjet Canon Pixma IP2850, A4, USB pentru acasa

254.66 RON

Imprimare direct pe disc si imprimare automata fata-verso

410.55 RON

Epson L120 imprimanta cu CISS - imprimanta ideala pentru studenti

499.00 RON

Imprimanta Epson XP-212 cu sistem ciss

547.00 RON
Adauga in cos

Imprimanta Epson L130 cu sistem CISS integrat

599.00 RON
Adauga in cos

Imprimanta Epson L310 cu CISS integrat, format A4

619.00 RON
Adauga in cos

Imprimanta CANON PIXMA G1400 cu sistem CISS integrat

631.89 RON

Imprimanta Epson WorkForce M100 cu sistem CISS integrat - imprimanta monocroma.

649.00 RON

Imprimanta Epson WorkForce M105 cu sistem CISS integrat - imprimanta monocroma.

649.00 RON

Imprimanta cu jet HP Officejet A3+ 7110 Wireless -  pliante fara margini, brosuri, materiale de marketing 

654.50 RON

Multifunctionala Canon PIXMA G2400 cu sistem CISS incorporat

728.28 RON

Multifunctionala A4 Brother DCP-T300 cu sistem CISS ofera un cost de imprimare foarte redus

731.85 RON
Se afiseaza 1-12 din 38 de articole


Imprimante cu CISS

O imprimanta cu sistem CISS este cea mai economica solutie pentru volume mari de printari. In cazul unei imprimante cu sistem CISS nu este nevoie sa reincarcati cartusele dupa fiecare golire, tancurile exterioare au un volum suficient de mare pentru peste 10000 de pagini listate. Fiecare imprimanta cu sistem CISS este initializata si testata inainte de a fi primita de utilizator. O singura incarcare a sistemului CISS poate fi echivalenta cu capacitatea a peste 20 de cartuse originale.

Sus