Imprimante si Multifunctionale cu CISS

Imprimanta Brother cu sistem CISS

Cea mai fiabila solutie de pintat de pe piata este reprezentata azi de seriile de imprimanta Brother cu sistem CISS. In aces sens portofoliul nostru de produse este unul variat fapt ce ne determina spre a concepe oferte avantajoase disponibile nonstop in cel mai complex magazine online de profil. Acest tip de multifunctionale CISS reduc in mod substantial costul alocat unui volum mare de printuri fiind cea mai practica si rapida forma de a printa, la preturi extrem de mici, indiferent ca sunt utilizate in cadrul unei afaceri sau doar pentru uz personal.  

Imprimanta Epson cu sistem CISS

Seriile de imprimanta Epson cu sistem CISS te ajuta sa faci o economie de pana la 95% in comparatie cu utilizarea cartuselor originale. In consecinta am conceput cele mai variate oferte de multifunctionale CISS disponibile intr-un magazin online de profil care pun accentul pe calitatea produselor oferite. Astfel, daca te confrunti cu un volum mare de printuri, iti punem acum la indemana cea mai fiabila solutie care iti garanteaza intotdeauna atat un printat de calitate, in culori intense, cat si cele mai mici preturi pentru orice tip de listare. 

Imprimanta Canon cu sistem CISS

Daca activitatea ta are la baza un volum mare de printuri inkjet atunci solutia cea mai avantajoasa este data de seriile de imprimanta Canon cu sistem CISS. Intrucat suntem un magazin online concentrat pe cele mai fiabile solutii de printat va punem nonstop la dispozitie cele mai convenabile oferte de multifunctionale CISS la preturi imbatabile. Desi reduc in mod substantial costurile de listare imprimantele de acest tip mentin calitatea printului si intensitatea culorilor fiind in aceeasi masura si extrem de practice intrucat necesita doar reumplerea tancurilor exterioare de cerneala, fara a presupune manevre complicate de intretinere.

pe pagina

Epson L120 imprimanta cu CISS - imprimanta ideala pentru studenti

499.00 Lei

Imprimanta Epson L130 cu sistem CISS integrat

599.00 Lei
Adauga in cos

Imprimanta Epson L310 cu CISS integrat, format A4

619.00 Lei
Reduced price!

Imprimanta CANON PIXMA G1400 cu sistem CISS integrat

632.00 Lei 700.00 Lei -68.00 Lei

Imprimanta Epson WorkForce M100 cu sistem CISS integrat - imprimanta monocroma.

649.00 Lei

Imprimanta Epson WorkForce M105 cu sistem CISS integrat - imprimanta monocroma.

649.00 Lei

Multifunctionala Canon PIXMA G2400 cu sistem CISS incorporat

728.28 Lei

Multifunctionala A4 Brother DCP-T300 cu sistem CISS ofera un cost de imprimare foarte redus

732.00 Lei

Brother DCP-J100 Imprimanta cu CISS - multifunctionala dotata cu sistem CISS plin cu cerneala

752.00 Lei

Imprimanta L382 pentru imprimare, copiere şi scanare color, economic şi fiabil

759.00 Lei

Multifunctionala CANON PIXMA G3400 cu sistem CISS integrat

783.00 Lei

Brother MFC-J200 - imprimanta cu scaner, FAX si copiator echipata cu sistem CISS

855.00 Lei
Adauga in cos
Se afiseaza 1-12 din 35 de articole


Imprimante si Multifunctionale cu CISS

O imprimanta cu sistem CISS este cea mai economica solutie pentru volume mari de printari. In cazul unei imprimante cu sistem CISS nu este nevoie sa reincarcati cartusele dupa fiecare golire, tancurile exterioare au un volum suficient de mare pentru peste 10000 de pagini listate. Fiecare imprimanta cu sistem CISS este initializata si testata inainte de a fi primita de utilizator. O singura incarcare a sistemului CISS poate fi echivalenta cu capacitatea a peste 20 de cartuse originale.

Sus