Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Functii
Format imprimanta
Mod Tiparire
DUPLEX
Categorii
Brand
Filter

Imprimante si Multifunctionale cu CISS

O imprimanta cu sistem CISS este cea mai economica solutie pentru volume mari de printari. In cazul unei imprimante cu sistem CISS nu este nevoie sa reincarcati cartusele dupa fiecare golire, tancurile exterioare au un volum suficient de mare pentru peste 10000 de pagini listate oferindu-va astfel sansa unui print extrem de ieftin. Fiecare imprimanta cu sistem CISS este initializata si testata inainte de a fi primita de utilizator. O singura incarcare a sistemului CISS poate fi echivalenta cu capacitatea a peste 20 de cartuse originale.

Ce este sistemul CISS de la imprimante?

Sistemul CISS (sistem de alimentare continua cu cerneala) este folosit la imprimantele inkjet si reprezinta in acest moment cea mai ieftina varianta de printare care nu face rabat de la calitatea imprimarii.
Se alimenteaza cu cerneala un cartus permanent, printr-un sistem de furtunase conectate la rezervoare externe de cerneala.
Rezervoarele exterioare de cerneala, care fac parte din sistemul CISS sunt amplasate langa imprimanta. Fiecare este umplut cu cerneala de o anumita culoare. Prin furtunase se transporta cerneala din rezervoarele externe catre cartusul de cerneala din imprimanta. El alimenteaza cu cerneala un tip special de cartus permanent, printr-un sistem de furtunase conectate la rezervoarele externe.

Avantaje ale imprimantelor si multifunctionalelor cu CISS

Un sistem CISS de alimentare continua te va ajuta sa faci economii importante, de pana la 95%, in privinta consumabilelor. Mai exact, sistemul de alimentare continua numit CISS, reduce cheltuielile de printare la costul de acthitionare al cernelii. Cu o singura incarcare a sistemului CISS puteti printa pana la 12000 de pagini (la o acoperire de 5%).
Fiecare model de sistem CISS vine impreuna cu toate acesoriile de montare in imprimanta, astfel veti putea incepe sa faceti economii inca din primul moment in care l-ati instalat.
Sistemele CISS nu sunt de unica folosinta, dupa golire acestea se pot incarca foarte usor.

De aceea, va venim in ajutor cu o gama variata de imprimante CISS, dintre care enumeram imprimante cu ciss BrotherEpson, si Canon.

Intra si comanda acum imprimante si multifunctionale cu sistem CISS la cele mai bune preturi din online.

Imprimanta cu sistem de alimentare continua cu cerneala (SACC), reprezinta o imprimanta cu jet de cerneala cu un echipament suplimentare de flux continuu de cerneala din rezervoare de capacitate mai mare care asigura umplerea cartuselor din imprimanta.

Sistemele CISS (Continuous Ink Supply System) sunte proiectate astfel incat alimentarea in cartusele din imprimanta se face de cate ori este nevoie, din cartusele mari aflate in exteriorul imprimantei, fara a mai fi necesara inlocuirea cartuselor. Acest sistem de alimentare CISS poate reduce cu pana 90% costurile de imprimare.

Pentru montarea sistemului CISS nu trebuiesc facute modificari in constructia imprimantei, montajul sistemului poate fi facut de catre utilizator, nu necesita abilitati speciale si dureaza in medie 15 minute.

Pentru a putea alege cea mai potrivita varianta trebuie sa pornesti de la analiza volumului de printare. Pe piata exista mai multe modele cu sistem CISS, de la mai multi producatori globali: Brother, Canon, Epson și HP.

In etapa selectarii oricarei imprimante (indiferent de prezenta sistemului CISS), este important sa se ia în considerare viteza de imprimare, capacitatea de imprimare fara margini daca doriiti sa printati fotografii, posibilitatea de imprimare fata-verso, rezolutia si tipul mediilor de printare utilizate precum si disponibilitatea scannerului.

In momentul actual, pe piata, exista 2 tipuri de imprimante cu sistem de alimentare continua cu cerneala de la diferiti producatori globali. Imprimante cu sistem CISS integrate de catre producator si imprimante la care pot fi atasate ulterior sistemul CISS.

Ambele variante sunt o optiune buna ca si eficienta a printarii si scadere a costurilor, atat doar ca pentru varianta in care alegeti sa atasati dvs ulterior sistemul CISS trebuie sa va asigurati ca este unul disponibil pe piata perfect compatibil cu imprimanta dvs.

Sus