Sisteme CISS alimentare continua pentru HP

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Schimbarea sistemului CISS pentru Hp se realieaza urmand cativa pasi:

In primul rand trebuie sa verificati daca imprimanta dumneavoastra printeaza corespunzator cu ajutorul optiunii „Nozzle Check”. Daca imaginea este clara, inseamna imprimanta functioneaza corespunzator.

Ridicati capacul si asteptati sa se aseze carul de printare in pozitia de inlocuire cartuse si apoi scoateti imprimanta din priza. Scoateti cartusele originale din imprimanta.

Folositi clemele de prindere pentru fixarea furtunaselor sistemului CISS. Pentru a introduce cartusele asezati tancurile de cerneala sub nivelul cartuselor (cat mai jos). Scoateti clipsurile orange de pe cartusele sistemului CISS, introduceti cartusele in imprimanta la locul lor, apoi apasati pana se aude un „click”.

Fixati furtunasele care merg la cartuse cu ajutorul clemei cu care vine sistemul CISS. Furtunasul se introduce prin acele „tunele” si se prinde pe imprimanta. Fixarea acestuia trebuie realizata in asa fel incat capatul din interior sa ajunga pana aproape de mijlocul imprimantei.

Dupa ce furtunasele au fost prinse de suport, miscati carul de printare in stanga si in dreapta, de la un capat la celalalt pentru a verifica daca acesta se poate misca liber, fara sa intinda prea tare furtunasele. Daca nu are destula libertate de miscare imprimanta poate da eroare!

Sistemul Ciss pentru HP se poate gasi in combinatia de 4 culori, respectiv: black, yellow, magenta si cyan sau in combinatia de 5 culori, respectiv yellow, cyan, magenta si 2 recipiente pentru black.

Un sistem de alimentare continua CISS pentru HP incepe de la pretul de 49 lei, insa pretul poate varia in functie de imprimanta pentru care doriti sa folositi sistemul CISS.

Sus