Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
mai multe... less
Culoare
Compatibil marca
Filter

Sisteme CISS alimentare continua pentru HP

Sisteme CISS alimentare continua pentru HP – modele diverse la cele mai bune preturi

Investind in astfel de sisteme CISS alimentare continua pentru HP iti poti reduce in mod notabil costurile de printat cu pana la 95%.

Reducerea costurilor inutile si identificarea celor mai bune solutii si produse pentru afacerile pe care le conducem, reprezinta aspect important pentru orice manager, indiferent de domeniul in care activeaza.

In acest sens, si pentru a avea mereu la indemana o solutie eficienta in materie de print, am conceput o serie de oferte care au la baza multifunctionalelor care functioneaza cu sistem CISS de alimentare continua precum si cerneala de refill pentru acestea care ne recomanda ca si magazin online preferat si apreciat de o multime de clienti. Avantajul nostru este imbinarea dintre calitatea produselor si preturile reduse dedicate atat clientilor cu un volum mare de print cat si celor cu o activitate restransa.

Din Cartuseria.ro poti achizitiona astfel de sisteme CISS pentru imprimantele HP cat si alte produse precum: imprimante laser si multufunctionale, imprimante matriciale, carduri printabile PVC si oferte la telefoane fixe.

Schimbarea sistemului CISS pentru Hp se realieaza urmand cativa pasi:

In primul rand trebuie sa verificati daca imprimanta dumneavoastra printeaza corespunzator cu ajutorul optiunii „Nozzle Check”. Daca imaginea este clara, inseamna imprimanta functioneaza corespunzator.

Ridicati capacul si asteptati sa se aseze carul de printare in pozitia de inlocuire cartuse si apoi scoateti imprimanta din priza. Scoateti cartusele originale din imprimanta.

Folositi clemele de prindere pentru fixarea furtunaselor sistemului CISS. Pentru a introduce cartusele asezati tancurile de cerneala sub nivelul cartuselor (cat mai jos). Scoateti clipsurile orange de pe cartusele sistemului CISS, introduceti cartusele in imprimanta la locul lor, apoi apasati pana se aude un „click”.

Fixati furtunasele care merg la cartuse cu ajutorul clemei cu care vine sistemul CISS. Furtunasul se introduce prin acele „tunele” si se prinde pe imprimanta. Fixarea acestuia trebuie realizata in asa fel incat capatul din interior sa ajunga pana aproape de mijlocul imprimantei.

Dupa ce furtunasele au fost prinse de suport, miscati carul de printare in stanga si in dreapta, de la un capat la celalalt pentru a verifica daca acesta se poate misca liber, fara sa intinda prea tare furtunasele. Daca nu are destula libertate de miscare imprimanta poate da eroare!

Sistemul Ciss pentru HP se poate gasi in combinatia de 4 culori, respectiv: black, yellow, magenta si cyan sau in combinatia de 5 culori, respectiv yellow, cyan, magenta si 2 recipiente pentru black.

Un sistem de alimentare continua CISS pentru HP incepe de la pretul de 49 lei, insa pretul poate varia in functie de imprimanta pentru care doriti sa folositi sistemul CISS.

Sus