Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Serie imprimanta
mai multe... less
Cod cartuse
mai multe... less
Culoare
Categorii
Brand
Filter

Cartuse toner imprimante

Ai nevoie de un cartus pentru imprimanta ta ? Un toner original garanteaza listarea documentelor sau a imaginilor la standardele producatorului imprimantei. Cu ajutorul unui toner original veti avea totdeauna cele mai vii culori iar negrul va fi cel mai profund. Cartusele de imprimanta sunt originale si se livreaza intotdeauna sigilate, in ambalajul producatorului.

In gama noastra variata se regasesc urmatoarele tonere originale: CanonXeroxSamsungHPKonica MinoltaBrotherLexmarkKyocera si Oki.

Indiferent ce brand ai ales pentru multifunctionala ta poti schimba intr-un mod extrem de usor orice cartuse din imprimanta. In consecinta nu necesita o indemanare speciala schimbarea unui cartus imprimanta ci doar manevre comune intuitiv ghidate.

Daca utilizati imprimarea alb negru sau color cu tehnologia laser atunci cartusul pe care il utilizati nu contine deloc cerneala sau tus, ci este umplut cu un amestec de pigment si particule de praf ce se topesc la temperatura ridicata la care actioneaza tonerul. Astfel, acesta are o serie de avantaje fata de cerneala intrucat adera ferm pe orice tip de hartie, reducand semnificativ riscul de a se sterge in timp sau de a se intinde pe pagina tocmai printata.

Pentru a beneficia la maxim de atuurile imprimarii laser puteti eficientiza cartusele prin setarile de print, folosind astfel optiunea de imprimare economica ce sporeste atat durata de viata a imprimantei cat si eficacitatea cartusului. Intrucat imprimantele laser sunt recomandate de viteza, precizia si economia in printare, magazinul nostru online va ofera o gama vasta de tonere la preturi imbatabile.

Deoarece tonerul functioneaza pe baza de praf este putin probabil sa se ajunga la o uscare efectiva a tonerului, insa in acest caz extrem puteti extrage cartusul din imprimanta efectuand, in aer si in mod delicat, cateva manevre stanga-dreapta spre a disoloca praful sedimentat in interior, dupa care reintroduceti tonerul in imprimanta.

Sus