Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Putere
Functii
Ventilator incorporat
Trepte putere
Filter

Convectoare electrice

Cum alegi un convector eficient

Convectorul electric este un dispozitiv util care iti poate incalzi camera, bucataria, balconul sau orice alta incapere din locuinta rapid si eficient.

 

Procesul de functionare al unui  convector electric consta in faptul ca aerul rece care intra in dispozitiv de la nivelul podelei este incalzit de o rezistenta, urmand sa se ridice prin niste guri de evacuare dispuse in partea de sus.

Reglarea treptelor de putere este o functie care iti permite sa reglezi puterea de functionarea in raport optim cu camera in care amplasezi convectorul.

Un convector de podea cu doua sau trei trepte de putere iti va permite sa gestionezi optim incalzirea locuintei.

Magazinul nostru online ve punem la dispozitie o gama variata de convectoare precum: convector electric cu panou frontal din sticla, convector electric de podea 2000W, convector cu ventilator putere reglabila, convector termostat, etc.

Greutatea si dimensiunea unui convector, conteaza foarte mult. Este de dorit ca greutatea acestuia sa fie cat mai mica pentru a putea sa muti mai usor aparatul dintr-un loc in altul. Iar de dimensiu ar trebui tinut cont in special in cazul convectoarelor cu montare pe perete, pentru a se potrivi perfect in spatiul in care doriti sa il amplasati.

Noile modele aparate de incalzire incorporeaza caracteristici care le fac mult mai eficiente energetic cum ar fi termostat de ambianta sau cronotermostat, plus afisaj digital in functie de model.

Oferta noastra cuprinde o gama larga de convectoare electrice ce ofera eficienta si o siguranta sporita in utilizare.

Intra si comanda acum convectoare electrice la cele mai bune preturi din online.

Sus