Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
mai multe... less
Tip marker
Grosime varf
mai multe... less
Set
Brand
Filter

Markere

Markerele se gasesc intr-o gama foarte variata: permanente, nepermanente, pentru tabla magnetica, evidentiatoare! Alegeti modelul in functie de suprafata pe care doriti sa il folositi si rolul acestuia!

Markerele permanente contin cerneala permanenta, cu uscare rapida, fara miros, rezistenta la apa si lumina. 

Pentru o mai buna evidentiere a unui text, puteti alege dintr-o gama variata, un textmarker sau un highlighter cu varf lat, cu cerneala sau fluorescent. Gasiti oferte variate de markere evidentiatoare cu varfuri de scriere groase sau subtiri si culori intense.

Daca ati achizitionat o tabla magnetica sau un flipchart atunci cu siguranta veti avea nevoie si de un marker special pentru scrierea pe suprafata magnetica a acestora. Consultati oferta noastra de markere whiteboard si markere flipchart cu siguranta veti gasi produse ce va vor satisface ceriintele. 

In oferta noastra vesti gasi si textmarkere pentru a va usura sarcinile, speciale pentru evidentierea pasajelor din documente, carti sau propriul scris astfel veti putea scoate in evidenta doar partiile importante dintr-un text. Acestea se regasesc intr-o gama variata de culori.

Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online pentru toate tipurile de markere.

Sus