Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Dimensiune
Rama
Filter

Panouri Pluta (Tabla Pluta)

Panouri de pluta – accesorii utile la birou, la scoala sau acasa!

Aceste panouri de pluta sunt foarte practice in organizarea activitatii de zi cu zi. Acestea pot fi utilizate ca avizier unde puteti atasa cele mai importante informatii care vor ajunge cu usurinta la toti cei interesati sau puteti atasa fisa de sarcini pentru fiecare zi.
Un astfel de accesoriu este potrivit atat pentru acasa, la birou cat si in scoli sau alte institutii publice. Acestea se fixeaza pe perete fiind usor de vizualizat de catre oricine. In magazinul online Cartuseria.ro ai o gama diversificata de panouri de pluta ieftine ideala pentru ati organiza mai bine timpul si activitatile tale zilnice.

Panourile de pluta de la Cartuseria sunt de diferite dimensiuni si la un pret foarte bun. De aici puteti alege un panou pluta atat cu rama de aluminiu cat si cu rama de lemn cu un design simplu si usor de incadrat in orice decor. Indiferent de alegerea dumneavoastra, un astfel de accesoriu se va incadra perfect in decorul incaperii si va fi de un real ajutor.

In plus, din magazinul online Cartuseria.ro puteti achizitiona si alte produse si consumabile pentru birou precum: CD-uri si carcase CD/DVD/BLU-RAY, folii de plastic, transparente, pentru protectie documente, o multifunctionala HP care integreaza toata functiile necesare pentru activitatile de birou, sau chiar si accesorii pentru telefoane precum huse de telefon sau power bank telefoane.

Sus