Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cartuse reincarcabile Canon

Daca esti in cautarea unei solutii de print avantajoase atunci seriile de cartuse reincarcabile reprezinta formula ideala! Acestea reduc sensibil costul imprimarii fapt ce ne-a determinat sa concepem oferte dedicate pentru cartuse reincarcabile. Avem in completare si o gama generoasa de cerneala si tus de refill recomandate atat in printurile color sau alb negru, profesionale sau la nivel individual. Disponibile imediat si la cele mai avantajoase preturi in cadrul portofoliului nostru de magazin online, aceste cartuse mentin in acelasi timp si exigenta calitatii.

Cartusele reincarcabile Canon pot fi reincarcate foarte usor in propria locuinta. Pentru reincarcare aveti nevoie doar de un kit, negru sau color, in functie de tipul cartusului si o seringa.

Un alt avantaj al acestor tipuri de cartuse este pretul redus pentru reumplerea lor, achizitia de kituri pentru refill sau cernelea fiind mult mai ieftina decat cumpararea unui cartus nou.

Cartusele reincarcabile Canon (exemplu: CLI 551, PG-545, etc) pot fi folosite pentru toate multifunctionalele Canon: Canon Pixma iP4600, Canon Pixma iP3600, Canon Pixma MP810, Canon Pixma MP830, etc.

Cartusele reincarcabile au o durata de viata indelungata, rezista la foarte multe reincarcari, unica parte ce se poate defecta este cipul dar si acesta poate fi inlocuit.

Sus