Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cartuse reincarcabile Canon

Cartuse reincarcabile Canon – consumabile inject pentru imprimanta ta Canon!

Daca esti in cautarea unei solutii de print avantajoase atunci seriile de cartuse reincarcabile reprezinta formula ideala pentru nevoile companiei tale! Asadar, daca esti in cautare de cartuse reincarcabile Canon, magazinul online Cartuseria.ro iti propune oferte de pret avantajoase pentru astfel de consumabile!

Acestea reduc considerabil costul imprimarii fapt ce ne-a determinat sa concepem oferte dedicate pentru cartuse reincarcabile. Avem in completare si o gama generoasa de cerneala si tus de refill recomandate atat in printurile color sau alb-negru, profesionale sau la nivel individual. Disponibile imediat si la cele mai bune preturi de pe piata, in cadrul portofoliului nostru de magazin online, aceste cartuse mentin in acelasi timp si exigenta calitatii.

Te indemnam astfel sa alegi cele mai avantajoase solutii pentru nevoile tale de print si sa achizitionezi de la noi cartuse pentru imprimantele pe care le detii, deoarece detinem astfel de consumabile pentru orice tip de imprimanta!

Mai mult decat atat, tot din acest magazin online poti cumpara si cartuse toner Samsung, video proiectoare, rechizite scolare si articole pentru scoala si creioane colorate! O varietate de produse utile in diverse situatii!

Cartusele reincarcabile Canon pot fi reincarcate foarte usor in propria locuinta. Pentru reincarcare aveti nevoie doar de un kit, negru sau color, in functie de tipul cartusului si o seringa.

Un alt avantaj al acestor tipuri de cartuse este pretul redus pentru reumplerea lor, achizitia de kituri pentru refill sau cernelea fiind mult mai ieftina decat cumpararea unui cartus nou.

Cartusele reincarcabile Canon (exemplu: CLI 551, PG-545, etc) pot fi folosite pentru toate multifunctionalele Canon: Canon Pixma iP4600, Canon Pixma iP3600, Canon Pixma MP810, Canon Pixma MP830, etc.

Cartusele reincarcabile au o durata de viata indelungata, rezista la foarte multe reincarcari, unica parte ce se poate defecta este cipul dar si acesta poate fi inlocuit.

Sus