Aparate si accesorii finisare documente 

Distrugatoare documente

Un distrugator de documente nu trebuie sa lipseasca din aparatura de birou, fiind cea mai eficienta forma de a-ti mentine in siguranta informatiile printate dupa ce decizi sa elimini maculatura. Acum ai accesibil nonstop cel mai variat magazin online cu oferte dedicate pentru cele mai eficiente aparate de taiere, seriile noi de tocator de hartie precum si cele mai eficente modele de distrugator de hartie se regasesc aici la cel mai bun pret.

Trimmere si ghilotine hartie

Orice activitate de birou necesita o ordonare riguroasa de documente, in acest sens ai acces acum la un magazin online cu o serie de oferte centrate pe trimmere hartie si ghilotine electrice, disponibile la cel mai bun pret. Astfel poti acum sa beneficiezi de un taiat rapid si intr-o maniera profesionala a cartilor de vizita bazandu-te pe ghilotine hartie pentru formatul A4 si chiar A3.

pe pagina

Folie de laminat lucioasa tip plic pentru protectia documentelor

4.00 Lei
Reduced price!

Folie pentru laminat la rece suprafata Glossy (Lucioasa) 120 microni

7.00 Lei 9.00 Lei -2.00 Lei
Adauga in cos

Folie MATA laminare la rece latime 36 inchi 120 microni

9.00 Lei

Folie MAT-SATIN pentru laminare la rece 36 grosime 120 microni" 

9.00 Lei

Legaturile albe metalice pentru calendare reprezinta accesorii larg utilizate in productia calendarelor de perete. Agatatorile metalice albe pentru calendare sunt disponibile in mai multe marimi: 80 mm, 100 mm, 150 mm, 200 mm, 300 mm.

11.00 Lei

Agatatorile metalice pentru calendare reprezinta accesorii larg utilizate in productia calendarelor de perete. Agatatorile negre metalice se asorteaza bine cu calendarele cu file de aceasi culoare, au o stabilitate buna si un design placut.

11.00 Lei

Set 100 inele din plastic pentru indosariere diametru 6 mm

13.00 Lei

Setul de agatatori metalice culoare argintie pentru calendare sunt disponibile in mai multe marimi: 80 mm, 100 mm, 150 mm, 200 mm, 300 mm.

15.00 Lei

Inele din plastic pentru indosariere diametru 8 mm, set 100 bucati

19.00 Lei

Baghetele din plastic de 6 mm sunt ambalate in seturi de 50 de bucati. Baghetele din plastic pentru indosariere reprezinta o solutie economica pentru legarea documentelor.

18.00 Lei

Inele din plastic pentru indosariere, set 100 diametru 10 mm

18.00 Lei

Rola folie laminare suprafata 3D

19.00 Lei
Adauga in cos
Se afiseaza 1-12 din 189 de articole


Cartuseria.ro va ofera o gama larga de aparate si accesorii pentru finisare documente necesare desfasurarii activitatii intr-un birou de design sau tehnic. Puteti opta pentru echipamente de finisare precum: perforatoare multifunctionale, aparate de laminat, aparate de indosariat, inele si agatatori pentru documente, trimmere si ghilotine pentru taiat documente. Cu un aparat pentru finisare documente, de pe Cartuseria.ro, obtineti cu minim de efort o finisare a documentelor in formatul de care aveti nevoie la o calitate superioara.

Sus