Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
mai multe... less
Culoare
Compatibil marca
Categorii
Filter

Sisteme CISS alimentare continua

Un sistem CISS de alimentare continua te va ajuta sa faci economii importante, de pana la 95%, in privinta consumabilelor. Mai exact, sistemul de alimentare continua numit CISS, reduce cheltuielile de printare la costul de acthitionare al cernelii. Cu o singura incarcare a sistemului CISS puteti printa pana la 12000 de pagini (la o acoperire de 5%). Fiecare model de sistem CISS vine impreuna cu toate accesoriile de montare in imprimanta, astfel ve-ti putea incepe sa faceti economii inca din primul moment in care l-ati instalat. Sistemele CISS nu sunt de unica folosinta, dupa golire acestea se pot incarca foarte usor.

In cadrul magazinului nostru online veti regasi o gama variata de sisteme CISS alimentare continua pentru: BrotherCanonEpsonHP si accesorii CISS si refill.

Pretul mediu pentru un sistem CISS cu alimentare continua este de 119 lei, insa acesta variaza in functie de numarul de tancuri de alimentare. Spre exemplu daca imprimanta functioneaza cu 2 cartuse, unul Black si altul Tricolor, atunci veti putea utilizat un sistem CISS universal, compatibil cu mai multe marci de imprimante, care are un pret scazut deoarece nu include cartusele reincarcabile, in acest caz se folosesc cele originale, atasate sistemului de alimentare continua.

Daca imprimanta dvs functioneaza cu cartuse individuale pentru fiecare culoare, fie 4 cartuse C/M/Y/K, 6 cartuse corespunzatoare culorilor C/M/Y/K/LC/LM sau chiar 8, atunci pretul sistemului CISS va fi putin mai ridicat deoarece veti avea incluse 4, 6 sau 8 cartuse reincarcabile in sistemul CISS, corespunzatoare fiecarei culori de cerneala.

Sistemele CISS se incarca foarte usor, aceasta manevra nu presupune o indemanare exceptionala. Este necesar doar sa turnati cerneala din flacoanele ei in tancurile exterioare de cerneala ale CISS-ului, apoi sistemul urmand parcursul automat de functionare prin amosarea cartuselor si tragerea cernelii pana la capul de printare.

Sistemele CISS de alimentare continua functioneaza pe un principiu foarte simplu si util. Cartusele care gazduiesc cerneala necesara imprimarii se inlocuiesc cu cartuse reincarcabile (acestea sunt componente ale sistemului CISS pentru imprimantele cu 4, 6 sau 8 cartuse) pentru a permite trecerea continua a fluxului de cerneala dinspre tancurile exterioare spre capul de printare. Aceste cartuse se pun in imprimanta in locul cartuselor uzuale, se conecteaza cu niste furtunase la partea exterioara a CISS-ului, adica la tancurile exterioare care gazduiesc o cantitate mare de cerneala. Prin urmare, cand dvs veti da comanda de print, cerneala va fi trasa automat si continuu ca dintr-un rezervor foarte mare, fara a mai fi necesar sa inlocuiti frecvent cartusele originale sau compatibile.

Trebuie doar sa va asigurati ca tancurile exterioare ale sistemului CISS au mereu un nivel suficient de cerneala, iar aceasta operatiune este foarte simplu de facut, prin turnarea cernelii din sticlute direct in ele.

Sistemele CISS cu alimentare continua sunt compatibile doar cu anumite tipuri de imprimante. Mai exact este vorba de imprimantele care permit mentinerea intredeschisa a capacului ce acopera cartusele, pentru a permite trecerea furtunaselor care alimenteaza cu cerneala cartusele.

Daca imprimanta dvs foloseste doar 2 cartuse, Black si Tricolor, atunci veti putea utiliza un sistem CISS universal care e compus din tancurile exterioare, furtunase, sisteme de fixare insa din care lipsesc cartusele reincarcabile. In locul acestora se utilizeaza cartuse originale compatibile cu imprimanta dvs, aceastea integrandu-se perfect in sistemul CISS.

Sus