Ordoneaza dupa

Filter

Penare

Penare – Rechizite utile oricarui scolar!

Rechizite scolare sunt esentiale fiecarui scolar in parte, iar pe langa carti si caiete, coperti si etichete, intrumente de scris, truse de geometrie si articole pentru pictura si lucru manual, insa un penar este esential pentru orice copilas de scoala, iar echipat corespunzator, ii va fi de mare ajutor in activitatile lui de scriere si nu numai. Aceste penare scolare se regasesc la momentul actual intr-o diversitate foarte mare, astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai dificile cerinte.

In design-uri simple sau interesante si moderne, de dimensiuni reduse sau mari, echipate sau nu, aceste penare se regasesc in ghiozdanul fiecarui copil, de la cele mai mici clase si pana la liceu. Dincolo de utilitatea evidenta a acestora articole, exista si aspectul estetic, cel care ii atrage pe cei mici, iar in acest sens, in oferta magazinului online Cartuseria.ro veti gasi o gama variata de penare colorate, cu imprimeuri multicolore sau cu personaje din desenele animate preferate, atat pentru baieti cat si pentru fete. Cele din urma reprezinta alegerile de top mai ales in randul micilor scolari care isi aleg cu multa grija penarul reprezentativ si cu care se mandresc in fiecare zi.

Asadar, in magazinul nostru gasiti o varietate bogata de penare compartimentate sau necompartimentate, din materiale textile rezistente, in cele mai deosebite design-uri, neechipate sau echipate complet cu toate instrumentele de care are nevoie un scolar si pe care le puteti achziitiona la preturi foarte bune! In plus, tot de aici puteti achizitiona cu incredere post it-uri adezive si cuburi de hartie pentru birou, cartuse reincarcabile HP, kit-uri de refill cerneala pentru imprimantele HP sau prese termice performante!

Sus