Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Putere
Trepte putere
Functii
Culoare
Brand
Filter

Aeroterme

Aeroterme – aparate pentru un confort sporit!

Aerotemele electrice sunt perfecte pentru incalzirea spatiilor, indiferent de dimensiunea acestora. Aceste aparate de incalzit pot fi folosite in diferite incaperi din casa, garaj, balcon, camera dar si spatii industriale. In functie de locatia pe care vrei sa o incalzesti, aerotermele electrice se impart in doua categorii: modele conventionale si modele industriale.

Daca esti in cautarea unui sistem de incalzire simplu care sa fie portabil sa nu ocupe mult spatiu, o aeroterma electrica este solutia perfecta. Un astfel de aparat are dimensiuni foarte prietenoase cu spatiile mici, este usoara si simplu de mutat dintr-o incapere in alta.

Majoritatea modelelor ofera posibilitatea selectiei unei trepte de incalzire, in functie de necesitate. Cumparand un model mai puternic te asiguri de fapt ca poti incalzi corespunzator locuinta si in conditii de ger puternic.

Datorita dimensiunilor mici si rapiditatea in difuzarea caldurii, o aeroterma este o solutie mai eficienta temporar decat convectoarele, radiatoarele sau caloriferele electrice. De asemenea, acestea tind sa aiba un pret ceva mai mic decat alte metode de incalzire.

Daca esti in cautarea unor solutii economice de incalzire, consulta oferta noastra in magazinul Cartuseria.ro, comanda cu incredere si vei beneficia de preturi imbatabile pentru aeroterme si alte produse precum: globuri pamantesti, flipchart magnetic si consumabile pentru imprimante asemenea acestor cartuse toner Xerox si cerneala Brother!

Sus