Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Putere
Numar elementi
Trepte putere
Filter

Calorifere electrice

Cum sa alegi cel mai bun calorifer electric

Achizitionarea unui calorifer electric poate foarte utila datorita faptului ca se poate misca cu usurinta dintr-o parte in alta astfel ca veti putea deplasa caloriferul in camera, baie, balcon sau orice alta incapere in care caloriferele montate nu ofera suficienta caldura.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o gama variata de calorifere electrice precum: calorifer electric 2200W ecran digital, calorifer electric cu ulei 9 elementi, calorifer electric cu ulei 3 trepte de incalzire, calorifer electric din aluminiu etc.

Din acest punct de vedere al designului vei avea de ales intre un calorifer clasic, al carui design arata similar caloriferelor cu elementi montate pe pereti, sau un calorifer cu aspect mai futurist.

Avantajele cele mai importante ale caloriferelor electrice sunt: mobilitatea pot fi transportate cu usurinta oriunde si puse in functiune cu usurinta in orice conditii, usor de utilizat, ajung in scurt timp la o temperatura ridicata si incalzesc repede suprafetele, sunt sigure nu prezinta riscuri de incendiu.

Preturile caloriferelor electrice sunt scazute, insa totul depinde de functiile cu care sunt dotate.
In ceea ce priveste consumul de energie, acesta depinde foarte mult de suprafata pe care o incalzesti cu ajutorul caloriferului electric, dar si de puterea lui.

Consulta oferta noastra si comanda online e mult mai simplu si beneficiezi astfel preturi avantajoase si reduceri pentru aparate de incalzit electrice.

Sus