Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Chip-uri pentru HP

Rolul chip-urilor plasate pe cartusele destinate imprimantelor HP este acela de a contoriza in mod electronic numarul paginilor printate pentru a te mentine informat in legatura cu cantitatea de toner disponibila.

Initial chip-urile contin un numar de pagini, spre exemplu 3000 pagini, care corespunde unei capacitati de 100% a prafului disponibil in cartus. Pe masura ce dvs printati, acesta valoare scade, la fel cum scade si cantitatea de toner, ajungand la 0. In acel moment imprimanta nu mai primeste comenzi de print, afisand mesajul de inlocuire toner.

Da, chip-urile pot fi usor inlocuite, este necesar doar sa tineti cont de pozitionarea corecta a acestuia pe toner. Fiind un produs electronic e important sa il pozitionati cat mai corect acolo unde are locul sau destinat in ansamblul tonerului, asigurandu-va ca face contact in mod corect si constant, pentru a nu produce erori care sugereaza ca acel cartus nu mai este recunoscut de catre imprimanta.

In general da, toate cartusele din noua generatie de imprimante HP au inserate chip-uri pentru a facilita gestionarea capacitatii de printare. Practic chip-ul preia o functie care in trecut era gestionata de soft-ul imprimantei.

Sus