Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cerneala refill pentru Canon

Solutia optima de print ce reuneste atat calitatea cat si pretul imbatabil este data de seriile de cartuse reincarcabile. Acestea asociate cu cerneala de refill pentru reumplere cartuse diminueaza in mod considerabil costurile de imprimare cu pana la 95% fata de cartusele compatibile. Intrucat suntem un magazin online centrat pe consumabile de print punem intotdeauna la dispozitia clientilor oferte diversificate de reincarcare cartuse completate de o gama vasta de cerneala si tus. Facem astfel posibila reincarcarea cartuselor atat negru cat si color la preturi rentabile indiferent de volumul de print necesar.

Pentru a reumple tancurile de cerneala trebuie sa urmati cativa pasi:

1. Deschideti capacele pentru tancurile de cerneala;

2. Inlaturati capacul tancului de cerneala pentru culoarea pe care vreti sa o reumpleti;

3. Inlaturati capacul sticlei de cerneala;

4. Asigurati-va ca potriviti culoarea capacului tancului de cerneala cu culoarea cernelii pe care vreti sa o reumpleti.

5. Dupa ce ati adaugat suficienta cerneala apasati si fixati ferm capacul tancului de cerneala.

Cerneala refill Canon nu este compatibila si cu celelalte branduri de imprimante. Exista cerneala universala care este compatibila cu toate brandurile, precum: HP, Epson, Brother si Canon.

Pe site-ul nostru puteti gasi cerneala refill pentru Canon DYE sau PIGMENT si diferite tipuri de culori, precum: Cyan, Galben, Gray, Light Cyan, Light Magenta, Magenta, Negru, Photo Black si Pigment Black.

Sus