Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip presa
Dimensiune suprafata lucru
Temperatura maxima
Brand
Filter

Prese termice

Prese termice – personalizare la o calitate extra

O presa termica este un dispozitiv profesional utilizat in personalizarea anumitor articole precum tricouri, cani si sepci, prin procedeul de transfer al unor substante pe suprafata articolului dorit cu utilizarea de presiune si caldura. Acest proces serveste la rafinarea textilelor si a articolelor ceramicelor cu imagini, motive si texte personalizate.

Aceste prese termice sunt cel mai des utlizate in mediile profesionale pentru a oferi materiale promotionale pentru diverse evenimente si campanii, insa acestea sunt la fel de utile si in cadrul unei afaeri mici care poate oferi clientilor obiecte personalizate stric in functie de cerintele si necesitatile lor.

Prese clasice in sistem plan sau prese speciale pentru personalizarea de cani sau sepci, aceste aparaturi profesionale sunt menite pentru a oferi cele mai bune rezultate in procesul de imprimare prin sublimare. Aceste modele de prese termice au o putere mare de functionare, iar imprimarile dumneavoastra vor avea o calitate exceptionala datorita functiilor excelente de temperatura si presiune.

Daca esti in cautarea unei prese termice profesionale, care sa iti ofere cele mai bune rezultate in procesul de imprimare personalizata, magazinul online Cartuseria.ro va intampina cu oferte de pret la aceste aparate eficiente! Mai mult decat atat, din portofoliul acestui site puteti achizitiona cu incredere si consumabile de print de calitate precum cerneala Brother, cartuse toner Xerox, cartuse toner Lexmark sau chiar si flipchart magnetic!

Sus