Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip aparat
Format
Latime masa de lucru
Temperatura ajustabila
Viteza de laminare
Timp de incalzire
Filter

Laminator documente A3 si A4

Ce este si cum functioneaza un aparat de laminat?

Modul de functionare al unui laminator este foarte simplu, se introduce intr-o fanta documentul plasat intre doua folii de plastic tratate pe partea dinspre interiorul hartiei cu un strat adeziv ce este activat in contact cu doua sau mai multe role incalzite care apasa cu presiune. Procesul difera usor in functie de tipul laminatorului, insa principiul este acelasi.

Procedeul de laminare documente este important atunci cand doriti sa pastrati in siguranta si sa protejati hartii si documente de dimensiuni mari, in format A3 sau format A4, cum sunt diplomele, certificarile, afisele.

Pe Cartuseria.ro gasiti laminatoare de calitate, ce functioneaza la cald sau la rece, la preturi foarte bune si un raport calitate/pret excelent.

Oricand aveti nevoie de un document plastifiat, un laminator ieftin, cu functionare la cald sau la rece, se numara printre acele aparate de nelipsit dintr-un birou, fie este vorba despre un secretariat, o activitate de tip SOHO sau hobby-uri.

Cum alegi aparatul de laminat?

Pe piata exista numeroase modele de laminatoare, de la laminatoare la cald pana la laminatoare la rece. Pentru a alege cel mai bun model de laminator trebuie sa tinem cont de cateva criterii: tipul laminatorului, consumabile, randament, dimensiuni si functii.

Laminarea documentelor in format A3 si format A4 este simpla si rapida, avand un important rol de protejare a documentelor dumneavoastra.

Oferta online de laminatoare si aparate de plastifiat este vasta, insa atunci cand cautati preturi corecte si calitate ridicata, Cartuseria.ro va vine in ajutor.

Usurati-va munca si intreaga activitate la birou sau acasa si comandati online un laminator  de calitate si totodata ieftin, perfect pentru rolul lui de protejare a documentelor importante pentru dumneavoastra!

Pentru ca majoritatea informatiilor importante inca sunt stocate pe hartie, fie ca vorbim de informatii text sau imagini, este important sa cautam cele mai bune metode de a proteja si conserva hartia pentru un timp cat mai indelungat. In ziua de azi laminatoarele reprezinta accesoriile de birotica extrem de importante. Laminarea este procesul care plastifiaza hartia, adica o lipeste intre doua coperti subtiri din plastic folosind caldura, presiune si un adeziv pentru o fixare permanenta sau semi-permanenta. Hartia laminata este atat de rezistenta incat este foarte greu de taiat in bucati.

Laminatorul functioneaza simplu: intr-o fanta se introduce documentul plasat intre doua folii de plastic tratate pe partea interioara a hartiei cu un adeziv care se activeaza in contact cu rola/rolele incalzite care aplica presiune. Procesul poate difera putin in functie de tipul laminatorului/producator, insa principiul este acelasi.

Deoarece pe piata exista numeroase tipuri si modele de laminatoare, este necesar sa alegeti cateva caracteristici mai importante pe care acesta trebuie sa le indeplineasca, bazat pe nevoile dumneavoastra.

Astfel, exista laminatoare: cu folie (cartusiera), fiind cele mai raspandite si accesibile pentru uz casnic, in format A3, A4 sau mai mic si cu rola, folosite pentru uz industrial, pot lamina afise, postere mari si documente non-standard. Acestea mai pot fi cu laminare calda sau rece. Alte caracteristici importante pe care sa le ai in vedere sunt: formatul hartiei, grosimea placii laminate si a filmului de laminare, viteza de laminare, capacitatea, timpul de incalzire, trimmer incorporat, nivel zgomot, protectie supraincalzire, etc.

Sus