Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
mai multe... less
Serie imprimanta
Brand
Filter

Cartuse toner Epson

In sfera solutiilor de print ne-am propus sa fim un magazin online concentrat deopotriva pe calitatea cat si pe pretul oferit clientilor nostri. Va punem astfel la dispozitie o paleta variata de tonere ActiveJet precum si cartuse compatibile ProCart recomandate pentru orice posesor de imprimanta Epson. Avem mereu in vedere cele mai noi tendinte in materie de print alb negru si color pe care le punem la dispozitia clientilor intr-un timp scurt la cele mai convenabile preturi. Nu pierdem din vizor nici optiunea de reincarcare a consumabilelor, oferindu-le clientilor praf de toner perfect compatibil cu tehnologia Epson.

Pentru a inlocui tonerele vechi dintr-o imprimanta Epson, trebuie doar sa deschideti capacul si sa apasati butonul situat in partea stanga, pentru a debloca roata pe care se afla puse tonerele. Este necesar sa rotiti pana cand ajungeti in dreptul tonerului pe care vreti sa il schimbati, dupa care trageti de el in afara.

Introduceti noul toner si impingeti pana cand auziti un click.

Cartusele epson se gasesc in 4 culori: negru, magenta, cyan si yellow.

Un cartus toner poate incepe de la pretul de 29 lei. Pretul creste in functie de cantitatea de praf pe care catusul o are in interior.

Sus