Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Format
Material
Culoare
Brand
Filter

Folii de plastic, transparente, pentru protectie documente

Folii de plastic – cea mai simpla metoda de protectie pentru documentele noastre!

Protectia de durata a documentelor impotriva deteriorarii, murdariei, lichidelor si a umezelii este de acum o activitate usoara daca ai la dispozitie toate accesoriile necesare, iar utilizarea de folie de plastic reprezinta cea mai simpla si economa metoda in acest sens!

Foliile transparente sunt perfecte pentru prezentarea sau transportul documentelor, deoarece le pastreaza in siguranta si dau un aspect profesional prezentarilor tale! De asemenea, acestea ne ofera posibilitatea de a manevra cu usurinta documentele fara a le deteriora, si sunt destinate arhivarii eficiente a documentelor perforate in orice tip de biblioraft sau caiet mecanic, continutul de pe prima pagina fiind mereu la vedere.

Descopera o gama variata de folii de plastic pentru pastrarea documentelor intacte si nedeteriorate in magazinul online Cartuseria.ro! Nu ezita! Comanda acum online la cele mai mici preturi folii de protectie si folii documente, transparente sau color in format A4, A5, A6!

Mai mult decat atat, tot de aici poti achizitiona kituri de refill cerneala pentru imprimantele HP, post it-uri adezive si cuburi de hartie pentru birou, prese termice profesionale si ptoduse IT & Multimedia precum modulator FM si adaptoare bricheta auto.

Livrare in cel mai scurt timp!Sus