Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip produs
Alimentare
Raza de actiune
Volum sonerie
Brand
Filter

SONERII FARA FIR, INTERFOANE SI VIDEOINTERFOANE

Sonerii fara fir, interfoane si videointerfoane – produse cu care s aiti protejezi familia si locuinta!

Pentru siguranta caminului tau si a celor dragi tie, iti venim in ajutor cu o gama larga si diversificata de sonerii fara fir, interfoane si videointerfoane perfecte pentru locuinta ta. Fie ca stai la casa sau la bloc, aceste produse se vor plia perfect pe nevoile tale!

O sonerie fara fir este un accesoriu important pentr orice locuinta, fiind primul contact pe care il au vizitatorii cu dumneavoastra. Oferta noastra de sonerii contine atat sonerii fara fir cat si cu fir, astfel incat sa puteti alege produsul care corespunde cel mai bine asteptarilor dumneavoastra.

Interfoanele clasice permit transmiterea informatiei sonora si doar atat, pe cand un interfon de calitate iti va permite sa selectezi in mod eficient persoanele care iti vor trece pragul casei. Printre cele mai importante functii ale unui interfon putem enumera acordarea accesului in incinta, display electronic cu numele persoanelor/familiilor, functie de apelare, banda de comunicare, praguri de volum pentru sonerie si semnalizarea usii neinchise.

Pentru un grad de siguranta si mai ridicat, va propunem achizitionarea unui videointerfon care functioneaza ca un interfon normal, insa mare diferenta asta faptul ca transmite si informatie vizuala, pe langa cea sonora.

Scopul acestor produse este de a ne oferi protectiesi siguranta, dar in acelasi timp acestea au si un efect puternic de descurajare a infractorilor.

Magazinul online Cartuseria.ro va ofera gama variata de produse precum sonerii fara fir, interfoane videointerfoane performante sau camera falsa pentru supraveghere etc. Accesori cu care sa iti protejezi familia si casa! In plus, iti propunem oferte de pret si pentru video proiectoare, albume foto de adulti sau produse destinate copiilor precum rechizite scolare si articole pentru scoala si creioane colorate.

Comanda acum si vei beneficia de livrare rapida si cele mai bune preturi pentru sonerii, interfoane si videointerfoane.

Sus