Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Cod cartuse
mai multe... less
Culoare
Compatibil marca
Brand
Filter

Cartuse originale HP

Cartuse originale HP - consumabile de la Cartuseria.ro!

Cartuseria.ro este un magazin online concentrat pe consumabile de print motiv pentru care acordam o atentie deosebita si segmentului de consumabile originale. Intrucat cea mai uzitata tehnologie este cea dezvoltata de HP am pus la dispozitia clientilor cele mai variate serii de cartuse originale HP la preturi ce raman permanent avantajoase. In acest sens, am conceput oferte de pret pentru consumabile originale recomandate pentru imprimante HP si multifunctionala HP, consumabile ce va asigura nu doar o calitate exceptionala ci si costuri rezonabile pentru imprimari color sau alb-negru, chiar si in situatia unui volum mare de print. 

De asemenea, din magazinul online Cartuseria.ro poti achizitiona si imprimante portabile, produse esentiale in orice afacere, atat pentru punctul fizic al companiei tale, cat si pentru activitatile de teren. Pe langa imprimante si produsele consumabile, o afacere trebuie sa functioneze pe un sistem bine gandit si organizat, motiv pentru care produsele de organizare si arhivare iti vor fi de mare ajutor. Aparate de indosariat si inele etichete autoadezive, mape, dosare, caiet mecanic etc., reprezinta unele dintre cele mai utile produse destinate organizarii si arhivarii atat in cadrul companiilor mari cat si mici. 

Pentru inlocuirea unui cartus original HP trebuie sa urmati cativa pasi.

1. Apasati butonul din partea dreapta a imprimantei si deschideti usa;

2. Scoateti cartusul afara si indepartati materialele de ambalare de pe noul cartus;

3. Agitati cartusul si introduceti-l corect in imprimanta.

Un cartus original ce poarta sigla producatorului de imprimanta a fost conceput special pentru acel printer, rezultatul final va avea o calitate exceptionala. Totusi, asta nu inseamna ca un cartus neoriginal nu vei avea parte de rezultate foarte bune.

Principalele avantajele pentru fiecare tip de cartus:

Cartusele originale:

- fabricate de acelasi producator al imprimantei;

- calitatea imprimarii este de foarte bun, cea mai buna alegere pentru printuri de calitate, in special fotografii;

- au un pret usor mai ridicat.

Cartusele neoriginale:

- perfecte pentru utilizare oricand, la fel ca si cele originale;

- costul cartusului compatibil este mai mic;

- posibil sa contina o cantitate de cerneala chiar mai mare decat cea a unui cartus original.

Pentru cartusele originale HP puteti gasi o gama larga de culori: tricolor (Cyan, Magenta, Yellow) sau in variante individuale Cyan (albastru), Yellow (galben), Black (Negru) si Magenta (purpuriu inchis).

Sus