Ordoneaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Filter

Cilindrii Fotosensibili

Cilindrii Fotosensibili – printuri de exceptie

Cilindrii fotosensibili sunt utilizati in domeniul imprimarii si mai ales in imprimarea electrofotografica. Un astfel de cilindru fotosensibil incarcat electric contine imaginea care este transferata pe hartie printr-o sarcina electrica si este imprimata intr-o etapa ulterioara a procesului.

Un cilindru de aluminiu cu un strat fotosensibil functioneaza in urmatorul mod: atunci cand apasati butonul de 'imprimare', suprafata tamburului primeste o incarcare statica, iar laserul scaneaza o imagine pe suprafata sa. Apoi, tamburul se intoarce si preia tonerul din cartus pentru a realiza imaginea, iar aceasta este fie este rulata direct pe hartia care trece dedesubt, fie pe o banda de transfer incarcata, care duce imaginea sa intalneasca hartia intr-o etapa ulterioara si care, incalzeste imaginea si o transfera pe hartie.

Unitatile individuale de cilindru au o durata de utilizare indelungata si rezista cu brio la doua sau trei cartuse de toner, adica pastrate corespunzator si separat, tonerele se pot schimba fara a fi nevoie sa inlocuim si unitate de cilindru, mai ales daca acest lucru nu este necesar. Cu toate acestea, cand printurile incep sa isi piarda din calitate, sa fie mai sterse sau cu o imagina intrerupta, atunci trebuie sa inlocuim si unitatea de cilindru.

In acest sens, magazinul online Cartuseria.ro va intampina cu o gama foarte variata de cilindrii fotosensibili compatibili pentru cele mai renumite marci de imprimante. Si tot din portofoliul nostru, puteti alege incarcatoare laptop, telecomenzi TV universale & telecomenzi receiver, dispozitive ambalare si folie bule si acuarele!

Sus