Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Dimensiune
Culoare
Set
Brand
Filter

Post it-uri adezive si Cuburi de hartie pentru birou

Post it-uri adezive care te ajuta sa fii mai organizat!

Utilizarea de post it-uri adezive ne vor ajuta sa fim organizati si eficienti in vederea finalizarii task-urilor de la job!

Un post-it este de obicei o bucata de hartie ce are pe partea din spate o banda readeziva (readerabila) conceputa pentru fixarea temporara a acestora la documente sau alte diverse suprafete. Adezivul cu aderenta redusa permite atasarea si indepartarea fara a lasa urme sau reziduuri.

Pe Cartuseria.ro vei gasi notite adezive in diverse dimensiuni, forme si culori, in support de birou sau simple, pentru a te ajuta sa oferi biroului tau un aspect placut si organizat in acelasi timp.

Oferta noastra cuprinde foi colorate pentru notite, index autoadeziv, cuburi de hartie de birou, set 40 notite autoadezive cu dispenser, intr-o gama variata astfel incat sa gasesti cat mai rapid informatia dorita sau atunci cand vrei sa-ti amintesti lucruri importante.

Intra aici pentru a beneficia de cel mai bun pret din online la post it-uri adezive si cuburi de hartie destinate activitailor tale de la birou!


La cartuseria.ro gasesti si alte produse care sa te ajute in activitatiile tale zilnice sau la birou si anume: agende datate si nedatatefoarfece, cuttere si lame rezervaaccesorii craft ideala in hibby-urile tale sau cutii carton 5 straturi utile pentru depozitare!Sus