Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Penita
Culoare
mai multe... less
Grosime varf
Brand
Filter

Stilouri

Sectiunea stilouri din magazinul online Cartuseria vine cu o oferta de produse de calitate.

Daca te numeri printre cei care stiu sa aprecieze frumosul, eleganta si traditia iti oferim accesul la un portofoliu bogat de stilouri ce pot devenii oricand un cadou exceptional. Cu atat mai inspirat poate fi cel care da viata cuvintelor folosind instrumente de scris deosebite prin aspect si functionalitate. Cele mai bune texte sunt cele scrise cu un stilou elegant.

Pentru deprinderea unui scris caligrafic alegeti iti punem la dispozitie o paleta diversificata de stilouri, set pix si stilou, seturi de scris ce pot fi folosite atat pentru uz personal cat si in activitatea de scriere de zi cu zi.

Va invitam sa parcurgeti oferta noastra si sa plasati comanda dumneavoastra online. Puteti opta pentru Stilouri de inalta calitate la cele mai bune preturi.

Pentru a satisface nevoile si dorintele clientilor nostri detinem o gama variata de stilouri, seturi cu stilou si pix si seturi elegante cu stilou in etui care repezinta cu siguranta un cadou deosebit. Produsele disponibile sunt special create pentru a fi instrumente de scris elegante care se fac remarcate prin design si functionalitate.

Alegerea instrumentului de scris potrivit care sa satisfaca in totalitate nevoile dumneavoastra poate fi o actiune dificila deoarece pe langa tipul de stilou si design este nevoie sa va decideti si asupra dimensiunii acestuia, modelul penitei, tipul de cerneala si sistemul de alimentare.

In ceea ce priveste dimensiunea, stiloul trebuie sa se adapteze perfect mainii utilizatorului, fie ca vorbim de un adult sau de un copil. Greutatea stiloului este un criteriu important care poate influenta scrisul, de asemenea pentru a se adapta in totalitate mainii, pe piata exista stilouri pentru dreptaci si stangaci. Foarte importanta in alegerea stiloului este penita, aceasta influenteaza foarte mult stilul de scriere. Cand vine vorba de sistemul de alimentare amintim principalele tipuri: stilou cu rezerve, stilou cu rezervor si cel cu convertor.

Un stilou de calitate este un instrument care faciliteaza scrierea, te ajuta sa iti imbunatatesti experienta de scriere si sa obtii un scris de mana frumos. Scrisul este o abilitate care tine de motricitatea fina, motiv pentru care instrumentul de scris trebuie sa se adapteze perfect din punct de vedere al dimensiunilor, greutatii, grosimii, sa aiba varful penitei potrivit pentru tipul tau de scris. Magazinul nostru va pune la dispozitie o paleta diversificata de stilouri de calitate din care sa il alegeti pe cel potrivit!

Sus