Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip inchidere
Dimensiune cutie
mai multe... less
Tip cutie
Utilizare
Brand
Filter

Cutii carton 5 straturi CO5

Cutii carton 5 straturi CO5 – solutia ideala de ambalare!

Una dintre cele mai uzuale si eficiente modalitati de ambalare o constituie utilizarea de cutii de carton cu 5 straturi CO5, produse calitative si rezistente pentru care opteaza tot mai multe companii din sfera de ecommerce si nu numai, deoarece aceasta au diverse utilitati chiar si in uzul casnic.

Cutiile de carton realizate din 5 straturi CO5 sunt structurate astfel: 2 straturi exterioare T-testliner natur si 3 straturi interioare F-fluting, tip ondula B+C, facandu-le in acest sens ideale pentru ambalarea produselor, a marfurilor, a echipamentelor si chiar si a articolelor de greutate si volum mare. Sunt de asemenea perfecte pentru protejarea obiectelor fragile. Pe langa faptul ca pastreaza si protejeaza foarte bine articolele fragile si valoroase, aceste cutii de carton cu 5 straturi CO5 presupun costuri extrem de mici, aspect de mare importanta pentru orice client.

In scop casnic, aceste cutii sunt utilizate pentru conservarea marfurilor si a produselor personale, dar sunt de asemenea folosite si pentru transportul mobilierului si al obiectelor decorative in procesul de schimbare al locuintei.

Acest tip de cutii confera garantia calitatii, iar fiabilitatea lor este un aspect de interes si apreciat de catre toti clientii care utilizeaza astfel de articole pentru ambalarea produselor pe care le comercializeaza.

Magazinul online Cartuseria.ro este un magazin dedicat in acest sens si ofera clientilor posibilitatea de a alege produse personalizate in functie de nevoile lor. Astfel vorbim, puteti alege cutii de carton cu 5 straturi  CO5 intr-o varietate foarte mare de dimensiuni si de asemenea puteti selecta numar de bucati necesare in functie de dimensiunile selectate. Produse pe care la momentul actual le puteti achizitiona la cele mai bune preturi de pe piata.

De asemenea, tot din acest magazin puteti alege si alte produse utile in activitatile dumneavoastra precum: cititoare coduri de bare, scannere, calculatoare de birou, cartuse toner HP si plite si cuptoare!

Sus