Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Numar de ace
Mod Tiparire
Functii
Conectivitate
Brand
Filter

Imprimante matriciale

Imprimante matriciale de cea mai buna calitate

Imprimanta matriciala sau imprimanta cu ace foloseste la scriere o tehnologie bazata pe impact: un element de forma unui ac cu varful rotunjit (numit "pin"), actionat magnetic, loveste o banda textila impregnata cu cerneala, care ajunge astfel in contact cu hartia si depune pe ea un punct de cerneala.

Capul de imprimare e format din 9 ace dispuse intr-o linie verticala (18 sau 24 de ace dispuse in doua linii, la modelele avansate), prin actionarea selectiva a acelor si prin miscarea pe orizontala a capului se realizeaza imprimarea, rand dupa rand.

Seriile de imprimante matriciale sunt caracterizate de rapiditate, eficienta si fiabilitate. Datorita acestui fapt, magazinul online Cartuseria.ro te inteampina cu o categorie dedicate acestor imprimante, ideale pentru orice afacere. Daca va confruntati cu un volum mare de print la facturare atunci este necesar sa consultati variatia de oferte pe care v-o punem la dispozitie pentru acest tip de imprimante. Indiferent care este nivelul afacerii tale noi iti asiguram cele mai avantajoase preturi pentru printurile matriciale.

De asemenea, din acest magazin online poti profita de preturi accesibile si la urmatoarele produse pentru imprimante: chip-uri pentru HP, tonere originale HP, cartuse toner Kyocera cat si de oferte pentru hartie foto.

Sus