Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Numar de ace
Mod Tiparire
Functii
Conectivitate
Brand
Filter

Imprimante matriciale

Imprimanta matriciala sau imprimanta cu ace foloseste la scriere o tehnologie bazata pe impact: un element de forma unui ac cu varful rotunjit (numit "pin"), actionat magnetic, loveste o banda textila impregnata cu cerneala, care ajunge astfel in contact cu hartia si depune pe ea un punct de cerneala.

Capul de imprimare e format din 9 ace dispuse intr-o linie verticala (18 sau 24 de ace dispuse in doua linii, la modelele avansate), prin actionarea selectiva a acelor si prin miscarea pe orizontala a capului se realizeaza imprimarea, rand dupa rand.

Seriile de imprimante matriciale sunt caracterizate de rapiditate, eficienta si fiabilitate. In consecinta am inclus in portofoliul nostru de magazin online o categorie dedicate acestor imprimante, ideale pentru orice afacere. Daca va confruntati cu un volum mare de print la facturare atunci este necesar sa consultati variatia de oferte pe care v-o punem la dispozitie pentru acest tip de imprimante. Indiferent care este nivelul afacerii tale noi iti asiguram cele mai avantajoase preturi pentru printurile matriciale.

Sus