Ordoneaza dupa
Pret
3 lei 64 lei
Tip hartie
mai multe... less
Format
mai multe... less
Greutate
mai multe... less
Numar coli/top
mai multe... less
Brand
Filter

Hartie Transfer Termic si Sublimare

Hartie Transfer Termic si Sublimare

Industria publicitara si cea a obiectelor personalizate se bazeaza pe originalitate. Pentru a reusi sa va diferentiati fata de concurenti trebuie sa utilizati tehnici de inscriptionare cat mai diversificate.

Cartuseria.ro va pune la dispozitie mai multe tipuri de hartie pentru transfer termic si sublimare, cu ajutorul carora puteti imprima pe textile albe sau negre, precum si hartie pentru sublimare cu ajutorul caruia puteti imprima si pe alte tipuri de materiale, cum ar fi lemnul, metalul, ceramica sau plasticul, cat si materialele textile netratate siliconic.

Puteti personaliza cadouri de dimensiuni medii sau mici (suprafata maxima ce poate fi printata este A4, egala cu suprafata foii de transfer termic prin sublimare), imprima trofee sau echipamente sportive textile pentru cluburi sportive, sau companii, obiecte promotionale pentru agentii de publicitate sau suveniruri pentru piata turistica. Aceasta hartie se imprima in imprimante inkjet care folosesc cerneala de sublimare.

Hartia de transfer termic pentru textile este o hartie speciala folosita la transferul termic pe materiale textile de culoare alba sau neagra.

Aceasta hartie de transfer termic se printeaza "in oglinda", imaginea se va transfera pe tricou, dupa uscarea naturala a cernelurilor, folosind o presa termica.

Oferta noastra cuprinde: hartie fosforescenta pentru transfer termic, top 100 coli hartie pentru sublimare A4 100g,hartie laser transfer termic pentru textile albe si deschise la culoare, top 50 coli - hartie sublimare A3 100g personalizare tricouri etc.

In magazinul nostru online veti gasi o intreaga gama de hartie pentru transfer termic si sublimare, la o calitate exceptionala. Comandati acum pentru a beneficia de cele mai mici preturi.