Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip de produs
Diametru baton
Culoare
Putere
Alimentare
Brand
Filter

Pistoale de Lipit cu Silicon

Activitatile de hobby&craft sunt de acum mult mai placute utilizand pistoalele de lipit cu batoane de silicon. Economice si intuitiv de folosit, acestea sunt un companion de nadejde care fac din lucrarile de craft o adevarata relaxare indiferent ca ti-ai propus sa lucrezi cu lemn, materiale plastice, textile, carton sau ceramica.

Pentru activitati mai deosebite si pentru decoratiuni din piele sau sticla ai acum la indemana un pistol de lipit cu silicon care imbina rapid si trainic orice elemente.

Disponibile imediat in cel mai variat magazin online, nu rata deci multitudinea de oferte ce ti-o punem la dispozitie avand mereu in vedere avantajul celui mai mic pret.

Pe piata se gasesc multe variante pentru orice buzunar. Pretul unui pistol de lipit pentru uz standard incepe de la 20 lei iar cele profesionale poate ajunge chiar si pana la 400 lei.

Folosirea unui pistol de lipit este foarte simpla. Se introduc batoanele de silicon in fanta din spate a aparatului. Printr-o simpla apasare directa a tragaciului, in cazul pistoalelor cu tragaci, dispozitivul incalzeste bagheta pana cand aceasta se transforma intr-o substanta lichida cu intarire super rapida.

Siliconul cald revine la o forma solida in doar cateva secunde imbinand cu succes aproape orice material, de la hartie pana la fibra de sticla, piatra sau lemn.

Cand vrei sa alegi un pistol de lipit cu silicon cald trebuie sa alegem unul din cele 2 moduri de topire a tubului de silicon, toprie continua sau activata de tragaci. Chiar daca cele cu topire continua sunt mai accesibile, acestea pot fi incomode si poti face multa risipa de silicon, iar cele mai recomandate sunt pistoalele cu tragaci.

La pistoalele cu topire continua, batonul de silicon va curge incontinuu dupa ce ajunge la temperatura necesara pentru topire. Cele care au tragaci sunt mai practice deoarece silicionul va curge doar atunci cand vei apasa pe tragaciul pistolului.

Dupa alegerea tipului de topire mai trebuie sa tinem cont de cateva aspecte pentru alegerea perfecta:

- blocaj de scurgere, indiferent ca este cu tragaci sau nu, daca aceasta nu este blocata poate ajunge in locuri nedorite;

- reglaj de temperatura, permie mai mult control si mai multa versatilitate.

Sus