Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Tip de produs
Diametru baton
Culoare
Putere
Alimentare
Brand
Filter

Pistoale de Lipit cu Silicon

Pistoale de lipit cu silicon – accesorii destinate hobby-urilor tale!

Activitatile de care esti pasionat sunt de acum mult mai placute utilizand astfel de pistoale de lipit cu silicon. Economice si intuitiv de folosit, acestea sunt un companion de nadejde care fac din proiectele de craft o adevarata relaxare indiferent ca ti-ai propus sa lucrezi cu lemn, materiale plastice, textile, carton sau ceramica. Acest produs este la fel de eficient si in proiectele mai deosebite in care se utilizeaza decoratiuni din piele sau sticla, acesta imbunand rapid si trainic orice elemente!

Astfel de pistoale de lipit ieftine se pot achizitiona de la Cartuseria.ro, un magazin online de unde iti poti alege o varietate de produse pentru hobby&crafts.

Tot de la noi puteti achizitiona accesorii si consumabile pentru imprimante precum cartuse imprimanta Canon originale si chip-uri pentru Xerox, un cutter plotter sau accesorii de conectica: cabluri si adaptoare.

Disponibile imediat in cel mai variat magazin online, nu rata deci multitudinea de oferte si profita de cele mai bune preturi!Pe piata se gasesc multe variante pentru orice buzunar. Pretul unui pistol de lipit pentru uz standard incepe de la 20 lei iar cele profesionale poate ajunge chiar si pana la 400 lei.

Folosirea unui pistol de lipit este foarte simpla. Se introduc batoanele de silicon in fanta din spate a aparatului. Printr-o simpla apasare directa a tragaciului, in cazul pistoalelor cu tragaci, dispozitivul incalzeste bagheta pana cand aceasta se transforma intr-o substanta lichida cu intarire super rapida.

Siliconul cald revine la o forma solida in doar cateva secunde imbinand cu succes aproape orice material, de la hartie pana la fibra de sticla, piatra sau lemn.

Cand vrei sa alegi un pistol de lipit cu silicon cald trebuie sa alegem unul din cele 2 moduri de topire a tubului de silicon, toprie continua sau activata de tragaci. Chiar daca cele cu topire continua sunt mai accesibile, acestea pot fi incomode si poti face multa risipa de silicon, iar cele mai recomandate sunt pistoalele cu tragaci.

La pistoalele cu topire continua, batonul de silicon va curge incontinuu dupa ce ajunge la temperatura necesara pentru topire. Cele care au tragaci sunt mai practice deoarece silicionul va curge doar atunci cand vei apasa pe tragaciul pistolului.

Dupa alegerea tipului de topire mai trebuie sa tinem cont de cateva aspecte pentru alegerea perfecta:

- blocaj de scurgere, indiferent ca este cu tragaci sau nu, daca aceasta nu este blocata poate ajunge in locuri nedorite;

- reglaj de temperatura, permie mai mult control si mai multa versatilitate.

Sus