Ordoneaza dupa
Pret
2 lei 228 lei
Set
mai multe... less
Varf
mai multe... less
Brand
Filter

Carioci

Pentru cei mici, cariociile sunt instrumente care le permit sa creeze noi lumi, mai vii, mai vesele, mai pe placul lor.

Astfel, tot ce inseamna nou in materie de carioci veti pe gasi la noi. Un set de carioci poate contine 6, 10, 12, 30 sau chiar 50 de carioci. 

Copii sunt mereu dornici sa coloreze si sa deseneze, in oferta noastra aveti la dipozitie carioci special create pentru a putea fi folosite in siguranta de cei mici. Produsele sunt de calitate, vin ambalate in suporturi speciale, intr-o multitudine de culori si modele cum ar fi: carioci cu doua capete, carioci care isi schimba culoarea, carioci pentru textile sau chiar carioci lavabile pentru cei mai nazdravani copii.

Cu ce se curata carioca de pe piele?

De cele mai multe ori cei mici nu se limiteaza in a colora si desena doar pe foi ci si pe propia piele. Puteti indeparta petele de pe piele puteti utiliza alcool medicinal sau acetona.

Cu ce se curata carioca de pe haine?

Hainutele scrise cu carioca pot fi salvate, insa este recomandat sa actionati cat mai repede pentru a avea sanse mai mari de reusita. Petele de carioca pot fi indeparta cu alcool medicinal, lapte sau fixativ. Insa pentru a evita ca cei mici ca isi strice hainutele puteti achizitiona cariocile lavabile a caror cerneala se spala usor, cu apa si sapun. Se spala de pe textile sau de pe suprafete.

Comanda Carioci la preturi speciale.

Sus