Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Set
Varf
Brand
Filter

Carioci

Carioci - Instrumente de scris pentru zile vesele si colorate!

Pentru cei mici, cariocile reprezinta acele instrumente de scris care le ofera libertatea de a-si asterne pe hartie cele mai minunate si colorate idei, povesti si personaje. Aceste instrumente de scris sunt asemenea unei prelungiri ale imaginatiei si cu totii stim cat de bogata este aceasta trasatura la copilasi! 

Copii sunt mereu dornici sa coloreze si sa deseneze, iar in acest sens, in oferta noastra aveti la dipozitie carioci special create pentru a putea fi folosite in siguranta de cei mici. Aceste produse sunt rezistente, calitative si in culori vii, vin ambalate in suporturi speciale, intr-o multitudine de nuante si modele cum ar fi: carioci cu doua capete, care isi schimba culoarea,  pentru textile sau chiar carioci lavabile pentru cei mai nazdravani copii. Astfel, tot ce inseamna nou in materie de astfel instrumente de scris veti pe gasi la noi, in magazinul online Cartuseria.ro. Din portofoliul nostru puteti achizitiona astfel seturi de carioci care pot contine 6, 10, 12, 30 sau chiar 50 de carioci. 

Aceste instrumente de scris ne sunt utile si noua adultilor, atat pentru personalizarea unor proiecte cat si ideale in creatiile noastre de hobby, sau chiar si pentru coloratul ca forma de terapie anti-stres, o modalitate tot mai populara si mai eficienta in combaterea stresului zilnic. 

Consulta cu incredere catalogul online din acest magazin si alege cele mai bune carioci pentru copilul tau si pentru tine! Profita de preturi concurentiale la aceste produse si nu numai! Tot din acest magazin poti achizitiona si pungi ziplockproduse si solutii de curatenierobinet electric sau cartuse compatibile pentru imprimantele Lexmark!

Magazinul nostru va pune la dispozitie o gama variata de carioci destinate in primul rand copiilor pentru activitatile scolare si extrascolare, dar si adultilor pentru proiecte DIY, diverse activitati artistice sau hobby-uri.

Veti descoperi seturi de carioci in culori vibrante, cu varfuri conice sau rotunde si cu diferite grosimi. Pe langa cariocile clasice, puteti alege pentru a testa cariocile cu stampila, cariocile duble, cele cu cerneala cu sclipici sau cariocile pentru materiale textile.

Daca esti in cautarea celor mai bune carioci pentru scolarul tau poti alege din magazinul nostru carioci care sa se adapteze cerintelor celui mic. Astfel puteti alege seturi formate din 1 pana la 50 de bucati de carioci rezistente, cu varfuri conice sau rotunde si grosimi diferite.

Cariocile nu reprezinta un pericol pentru cei mici, insa se recomanda utilizarea acestora doar sub atenta supraveghere a unui adult. Cariocile pot reprezenta un pericol daca cerneala este inghitita sau intra in contact cu ochii celui mic.

De cele mai multe ori cei mici nu se limiteaza in a colora si desena doar pe foi ci si pe propia piele. Pentru a indeparta petele de pe piele puteti utiliza alcool medicinal sau acetona.

Hainutele scrise cu carioca pot fi salvate, insa este recomandat sa actionati cat mai repede pentru a avea sanse mai mari de reusita. Petele de carioca pot fi indeparta cu alcool medicinal, lapte sau fixativ. Insa pentru a evita ca cei mici ca isi strice hainutele puteti achizitiona cariocile lavabile a caror cerneala se spala usor, cu apa si sapun. Se spala de pe textile sau de pe suprafete.

Comanda Carioci la preturi speciale.

Sus