Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Dimensiune
mai multe... less
Rama
Filter

Table magnetice - Whiteboard

Tabla magnetice pentru activitatile tale la job, la scoala sau acasa!

Modelele propuse de tabla magnetica cu markere se pot incadra in orice decor de la birou, la scoala sau acasa. Au un design simplu si elegant, cu rama din aluminiu, din lemn sau din plastic.
Alegerea clasica este o tabla simpla cu suprafata de scriere de diferite dimensiuni. Pentru mai multa libertate de miscare alegeti un whiteboard mobil. Acesta se invarte in jurul axei si are doua suprafete de scriere.

Cele mai solicitate dimensiuni pentru o tabla magnetica sau un whiteboard sunt: 90x120 cm, 100x150 cm, 120x180 cm, 120x240 cm, insa in oferta noastra sunt incluse si table de 60x90 cm, 100x200 cm, 120x300 cm sau 120x400 cm, dimensiuni care sa acopere nevoile si prefeintele fiecaruia.

Aceste table magnetice de mici dimensiuni pot fi folosite cu usurinta si de catre copii in timpul liber sau pentru diverse activitati si mai mult decat atat, copilasii invata si retin mult mai usor daca vizualizeaza, motiv pentru care putem realiza pentru ei carduri printabile pvc cu diverse imagini, activitati si mesaje, articole distractive si de mare ajutor pentru micuti.

Mai mult decat atat, in proiectele de la joc sau de la scoala avem nevoie si de anumite echipamente IT & Multimedia, o imprimanta sau o multifunctionala HPkituri de refill cerneala pentru imprimantele HP sau toner praf refill HP si diverse consumabile care ne vor fi de mare ajutor in tot ceea ce intreprindem.

Descopera cele mai variate oferte online care te pot ajuta in activitatile de prezentare a celor mai inedite idei! Table magnetice de diferite dimensiuni pe care sa le poti alege in functie de nevoile tale, imprimante ideala pentru realizarea celor mai bune proiecte si diverse materiale si articole consumabile necesare la birou si nu numai!

Sus