Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Dimensiune
mai multe... less
Rama
Filter

Table magnetice - Whiteboard

 

Orice tip de activitate desfasori procesul de comunicare este unul vital.

Ai nevoie de o tabla magnetica de conferinta sau un whiteboard interactiv? Venim in sprijinul tau si iti punem la dispozitie o gama variata de produse pentru comunicare si prezentare.

Modelele propuse de tabla de scris cu marker se pot incadra in orice decor de la birou, la scoala sau acasa. Au un design simplu si elegant, cu rama din aluminiu, din lemn sau din plastic.
Alegerea clasica este o tabla simpla cu suprafata de scriere de diferite dimensiuni. Pentru mai multa libertate de miscare alegeti un whiteboard mobil. Acesta se invarte in jurul axei si are doua suprafete de scriere.

Cele mai solicitate dimensiuni pentru o tabla magnetica sau un whiteboard sunt: 90x120 cm, 100x150 cm, 120x180 cm, 120x240 cm, insa in oferta noastra sunt incluse si table de 60x90 cm, 100x200 cm, 120x300 cm sau 120x400 cm.

Whiteboard-ul de mici dimensiuni poate fi cu usurinta folosit si de catre copii in timpul liber sau pentru diverse activitati.

In consecinta ai acum disponibile, in cel mai variat magazine online, oferte care te pot ajuta in activitatile de prezentare a celor mai inedite idei. Daca ai nevoie de o tabla magnetica sau de o tabla de scris cu markerul, aici ai cel mai bun pret, tabla alba sau sau whiteboard in cele mai variate dimensiuni. Pentru a-ti mentine organizate prioritatile ai acum la dispozitie si table metalice usor de plasat in orice decor.

Sus