Ordoneaza dupa

Pret
lei lei
Serie imprimanta
mai multe... less
Cod cartuse
mai multe... less
Categorii
Brand
Filter

Cartuse Toner compatibile

La noi gasiti o varietate de cartuse toner compatibile dintre cele mai populare pe piata, precum tonere brothercanonepsonhplexmarkphilips sau samsung.

Un cartus de toner compatibil este o solutie alternativa mult mai ieftina decat un toner original. Orice cartus de toner compatibil nu face compromisuri in privinta calitatii printurilor, ci doar elimina unele costuri nejustificate, automat impuse de prezenta unui brand. Toate cartusele toner compatibile sunt obtinute in urma unui proces de productie care respecta standardele ISO 9001 (calitate) si ISO 14001 (mediu). 

In gama noastra variata regasiti si alte modele de tonere compatibile, precum cartus toner xeroxcartus toner konica minoltacartus toner kyoceracartus toner panasonic dar si dellIBMOKIricohsharp sau toshiba.

Pentru a inlocui cartusul din imprimanta, aceste cartuse reprezinta solutia perfecta  avand un raport calitate-pret excelent. In plus acest cartus garanteaza si un numar de pagini cel putin la fel de mare ca si cartusul original.

Intra aici pentru a beneficia de cele mai bune oferte din online pentru cartuse de toner compatibile.

Sus