lcp

Covor protectie pardoseala - discret si practic

Petreceți mult timp în fața calculatorului? Atunci cu siguranță sunteți în căutarea unei soluții pentru a preveni deteriorarea parchetului în locul în care este așezat scaunul. Fie că este vorba despre un scaun cu rotile sau un scaun clasic, deteriorarea pardoselii este inevitabilă. Pentru a proteja parchetul puteți utiliza un covor special conceput pentru așa ceva.

Important! Covoarele realizate din PVC nu sunt destinate podelelor din lemn care sunt prevăzute cu încălzire.

De ce să alegeți un covor pentru protecție pardoseală?

Deși covoarele pufoase sunt la modă, acestea nu sunt recomandate pentru scaunul de birou. În acest sens, puteți opta pentru un covor din PVC care se găsește pe piață în diverse forme și dimensiuni. Covoarele din PVC sunt subțiri și permit mișcarea usoară a scaunului pe toată suprafața lor fiind astfel foarte practice.

Dacă doriți un covor discret atunci puteti achiziționa un covor transparent pentru protecție podea care să fie greu de remarcat. Acest tip de covor este excelent pentru locuri de muncă în care activitatea se desfășoară la birou. Poate fi utilizat chiar și acasă, în special în camera copiilor, cei mici fiind mai energici din fire, jucându-se cu scaunul.

protectie pardosea

Avantajele covoarelor din PVC

Covorașele din PVC sunt foarte practice când vine vorba de murdărie. Pe lângă faptul că sunt impermeabile, acestea sunt și foarte ușor de curățat cu mopul sau cu o cârpă umedă fără a mai fi necesar să achiziționați soluții speciale pentru curățare comparativ cu covoarele clasice.

Puteți utiliza covorul și pentru intrarea în casă, în special în zilele ploioase sau de iarnă. Încălțămintea poate fi lăsată pe covorul din PVC impermeabil fără a murdări astfel podeaua, fiind ușor de curățat după ce musafirii au plecat.

protectie din pvc

În categoria de PRODUSE ERGONOMICE PENTRU BIROU veți găsi atât covorașe pentru protecție pardoseală cât și o gamă variată de suporturi ergonomice pentru picioare. 

Dacă petreceți mult timp în picioare fie la muncă, fie acasă, puteți achiziționa un covor din spumă, ergonomic, care să asigure o poziție cât mai confortabilă a picioarelor, prevenind astfel problemele care pot apărea din cauza statului excesiv în picioare. Utilizând un covor pentru protecție pardosea sau anti-oboseală veți fi protejat de frigul de pe podea care poate cauza probleme de sănătate.

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare