lcp

Cutii personalizate din carton - ambalare eficienta

Alegerea metodei de ambalare a produselor

Ai un magazin online în plină dezvoltare sau realizezi produse handmade și încă nu știi care ar fi cea mai eficientă metodă de ambalare? În principal se poate opta între cutiile din carton sau pungile din hârtie/plastic. Un aspect foarte important care trebuie luat în calcul este tipul de produs pe care îl comercializezi. Dacă vinzi haine sau alte produse textile care nu sunt de dimensiuni foarte mari atunci pungile vor fi o alternativă bună. În schimb, dacă gama de produse este una variată atunci îți recomandăm să optezi pentru cutiile din carton în care pot fi ambalate mai multe produse și care vor asigura o protecție mult mai mare chiar si obiectelor fragile. 

Cutii carton

De ce să alegi cutiile din carton ca metodă de ambalare

Conform informațiilor celor de la FEFCO, cartonul este biodegradabil fiind astfel o alternativă de ambalare prietenoasă cu mediul. Datorită tehnologiei, în procesul de producție a cartonului ondulat se folosesc și resturi din industria prelucrării lemnului.

Oferă protecție produselor pe toată durata transportului. Pereții rigizi vor proteja produsul de eventualele lovituri care nu ar putea fi evitate cu un ambalaj din plastic. Dacă produsele care trebuie livrate sunt fragile, atunci le poți înveli în folie cu bule care va împiedica deplasarea prin cutie a acestora, ajungând intacte la destinație.

Te-ai gândit vreodată că ambalajul reprezintă una din cele mai importante părți a strategiei de marketing? Ambalajele personalizate vor ieși mereu în evidență. Primul impact vizual este foarte important și de multe ori rămâne întipărit pe retină. Profită de acest aspect și promovează-ți afacerea prin cutii personalizate cu brand-ul tău. Personalizând cutiile vei afișa brand-ul pe tot parcursul călătoriei coletului.

cutii diferite dimensiuni

Cum se pot personaliza cutiile din carton

Cutiile din carton oferă atâtea posibilități de personalizare încât pot fi adaptate foarte ușor pe cerințele fiecărui client. Când vorbim de personalizarea unei cutii putem începe de la culoarea pe care o alegem pentru cutie. După ce am ales culoarea cutiei ne putem gândi la forma acesteia, tipul de închidere și dimensiunile pe care le dorim. Dacă aspectele de mai sus au fost stabilite atunci se poate trece la ultimul pas care de multe ori poate avea un impact foarte mare și anume imprimarea brand-ului, a unui text sau al oricărui alt element care îți caracterizează afacerea.

Personalizarea dimensiunilor te va ajuta să economisești atât spațiu cu depozitarea coletelor cât și carton, utilizând o cutie adaptată dimensiunilor produsului. Dacă afacerea ta este una de comerț online atunci cu siguranță vei avea nevoie de un stoc generos de cutii pe diverse dimensiuni astfel încât să nu fie necesar să utilizezi prea multă folie sau carton franjurat pe motiv că produsul este prea mic pentru cutie.

Cutii carton

Avantajele cutiilor cu autoformare

Știai că poți forma cutiile pe loc doar în câteva secunde? Cutiile cu autoformare au deja toate îndoiturile făcute astfel încât printr-o simplă manipulare ai format cutia. Tot ce ai nevoie este de bandă adezivă pentru închideri. Cel mai mare avantaj al cutiilor cu autoformare este faptul că acestea vin sub forma unei plăci facilitând astfel depozitarea cât mai multor cutii atunci când ai un spațiu limitat.

Click AICI pentru a vedea gama noastra de cutii din carton. Alege modelul de care ai nevoie și eficientizează-ți procesul de ambalare.

cutii cu autoformare

Sursă foto - cartuseria.ro / pods.com / pakaginghub / fastpaksystems.com

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare