lcp

De ce sa alegi folia cu bule gonflabile

La ce se folosește folia cu bule?

Folia cu bule este cea mai bună metodă de a proteja produsele în timpul transportului. În general, este utilizată de către persoanele care au ca activitate livrarea de colete. În timpul transportului produsele pot suferi deteriorări dacă nu sunt ambalate corespunzător, în special produsele fragile care sunt foarte sensibile. Dintre toate metodele de ambalare, folia cu bule s-a dovedit a fi cea mai eficientă metodă de protecție.

Tipurile de folie existente pe piață sunt bineînțeles variate însă nu toate sunt la fel de eficiente. Dacă ai un flux mare de pachete atunci cu siguranță vei fi atent la costurile pe care le presupune ambalarea.

folie cu bule

Cele mai utilizate tipuri de folie cu bule

Folia cu bule clasică - Cu toții am primit măcar odată produsul ambalat în folie cu bule pe care le spărgeam pentru a ne destresa și relaxa. Însă, pe cât de mult ne-ar ajuta cu efectul său antistres, acest tip de folie s-a dovedit a nu fi așa practic și econom când vine vorba de cantități mari. Deoarece bulele sunt direct umflate, rola va necesita un spațiu mare de depozitare.

Folia cu bule gonflabile - Cea mai bună variantă la care poți apela este folia cu bule gonflabile. Pernele de aer vor fi umflate utilizând o mașină special concepută pentru folia cu bule, reducând semnificativ costurile și spațiul de depozitare.

Folie impachetat

De ce să alegi folia cu bule gonflabile?

Acest tip de folie vine la pachet cu o serie de avantaje care te vor convinge să renunți la folia cu bule clasică.

  • Ca prim avantaj este economisirea spațiului. Folia cu bule clasică vine cu bulele direct umflate ceea ce necesită implicit un spațiu de depozitare mult mai mare comparativ cu folia cu bule gonflabile care vor fi umflate pe loc, la ambalarea produsului.

  • În funcție de dimensiunile pernelor de aer, cu o rolă de folie cu bule gonflabile vei putea ambala aproape de 12 ori mai mult comparativ cu folia clasică deoarece spațiul din cutie va fi umplut mult mai repede.

  • Utilizând folia cu bule gonflabile, costul pe metru cub împachetat va fi de pana la 14 ori mai mic raportat la costul pe metru cub al foliei clasice.

  • Diferența de dimensiuni dintre role este una foarte mare. Rola de folie cu bule gonflabile are dimensiunile maxime de 40 cm x 17 cm pe când rola de folie cu bule clasică măsoară 1 m x 0.5 m

Folie cu bule

Avantajele utilizării foliei cu bule gonflabile sunt foarte clare iar costurile pe termen lung vor fi reduse semnificativ. Pe lângă costuri reduse, protecția oferită de o astfel de folie este una foarte mare. Dimensiunile mari ale pernelor de aer vor menține o poziție cât mai fermă a produsului în cutie fără a fi necesar un surplus de folie.

Deși la început costurile cu achiziționarea unei mașini pentru folia cu bule ți se pot părea puțin mari, banii vor fi recuperați într-un timp relativ scurt. Nu trebuie să ai o pregătire specială pentru a utiliza o astfel de mașină.

Mașina pentru folie cu bule

O alegere rentabilă pentru depozite, magazine și fabrici mici! Este ușor de manevrat și nu necesită un spațiu mare pentru depozitare. Are capacitatea de a umfla 12 metri de folie pe minut fiind una din cele mai rapide mașini din categoria sa. Pe lângă faptul că vei economisi bani, îți vei eficientiza afacerea cu o singura mașină.

AICI găsești mașina noastră pentru umflat folie cu bule. Sursa foto - cartuseria.ro

masina pentru folie cu bule

Sursa foto - cartuseria.ro

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare