lcp

Hartia foto magnetica Kodak

Hartia foto magnetica Kodak

Ce este hartia foto magnetica?

Hartia foto magnetica profesionala are la baza o hartie foto impermeabila RC coated si o folie magnetica.

Hartia RC coated – cu invelis de rasina ofera imagini de cea mai buna calitate (pana la rezolutia de 9600 dpi), fiind cel mai bine vandut tip de hartie de pe piata. Aceasta hartie foto are unul sau mai multe straturi de protectie, din rasina, care o protejeaza de apa si nu permite incretirea si curbarea pozei, garantand o rezistenta mare impotriva decolorarii. In plus, prezinta avantajul de a fi compatibila cu orice tip de imprimanta inkjet.

Pe langa stratul RC, hartie foto magnetica are pe spate o folie speciala, magnetizata, astfel veti obtine un magnet personalizat, aplicabil pe majoritatea suprafatelor metalice.

Magneti de frigider personalizati

Fotografia magnetica

Fotografia magnetica este o poza clasica printata pe hartie foto magnetica, chiar la tine acasa! Este un proces performant si modern, fiind totodata cea mai rapida si usor de realizat fotografie magnetica, cu ajutorul unei imprimante cu jet de cerneala. Doar alege fotografiile favorite si realizeaza amintiri de neuitat!

Fa o poza frumoasa in concediu sau la un eveniment, printeaz-o pe hartia magnetica si expune-o astfel incat sa o vezi in fiecare zi! Cel mai des se aplica pe frigider, dar poti alege si un calorifer, centrala termica, usa metalica sau pe orice suport metalic, de acasa sau de la birou.

Desigur ca pe langa poze poti crea diverse decoratiuni, cadouri unice si personalizate, calendare, marturii sau invitatii, proiecte educative, semne sau chiar numere de telefon, doar foloseste-ti imaginatia!

Este minunat sa te poti bucura in fiecare zi de amintirile frumoase, care te fac sa zambesti cand le zaresti, fara sa fie nevoie sa cauti printre pozele uitate in calculator sau intr-un album foto prafuit, pentru ca acum le vei observa de fiecare data.

Iar daca esti in cautarea unui cadou extraordinar pentru o persoana draga, dar care deja are de toate, alege sa daruiesti o fotografie magnetica si cu siguranta o vei impresiona!

Fotografie magnetica

Ce hartie foto magnetica sa alegi?

Hartia magnetica este disponibila sub forma de role sau cu marginile direct taiate.

Rolele se folosesc pentru imprimantele industriale, iar pentru a crea magneti unici cu o imprimanta inkjet obisnuita iti recomandam hartia foto magnetica de la Kodak, in format A4 sau A3.

Avantajul hartiei magnetice Kodak este ca o poti folosi ca pe o hartie obisnuita pentru imprimanta cu jet de cerneala, pentru a printa o imagine fotografiata de tine, un colaj, un wallpaper etc.

Are o grosime mare si marginile taiate si un finisaj RC coated High Glossy, astfel ai garantia ca vei obtine o imagine de calitate, cu finisaje excelente si in formatul perfect.

La sfarsit trebui sa iti marturisim si dezavantajul acestei hartii fotografice magnetice... te vei indragosti de ea si nu te vei satura niciodata de magnetii personalizati, ceea ce inseamna ca iti vei dori tot mai multi, fara sa te saturi de ei :)

Creaza acum magnetii preferati, la costuri reduse, direct la tine acasa sau la birou!

Creaza acum magnetii preferati, la costuri reduse!

Hartie magnetica Kodak

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare