lcp
Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Imprimanta CISS - tiparire economica

De ce să achiziționezi o imprimantă cu sistem CISS?

Imprimantele fac deja parte din viața noastră de zi cu zi, atât la birou cât și acasă. Costurile generate de utilizarea unei imprimante variază în funcție de fluxul de printare dar și de sistemul de funcționare al acesteia. Dacă aveți un flux mare de imprimare atunci vă recomandăm să achiziționați o imprimantă cu sistem de alimentare CISS. În concret, sistemul CISS este conceput astfel încât cartușele din imprimantă să se umple constant cu cerneală printr-un flux continuu din rezervoarele aflate în exteriorul imprimantei. Tehnologia CISS este folosită la imprimantele inkjet care utilizează cartușe fără cap de printare.

Deși investiția poate părea puțin mare la început, costurile vor fi recuperate garantat într-un timp scurt, costul unui cartuș original sau compatibil fiind semnificativ mai mare decât costul cernelii. Utilizând o imprimantă/multifuncțională cu sistem de alimentare CISS veți reduce semnificativ costurile fiind nevoie să achiziționați doar cerneală pentru reumplerea rezervoarelor, scăpând de problema reînlocuirii cartușelor de fiecare dată când sunt epuizate. Dacă utilizați o imprimantă cu sistem CISS costul/pagină va fi mai mic cu până la 90% comparativ cu imprimantele clasice.

Imprimantă sau multifuncțională?

O imprimantă simplă dispune doar de funcția de imprimare ceea ce o face mai puțin practică în raport cu o multifuncțională care dispune pe lângă funcția de imprimare și de funcția de scanare, copiere și fax. Însă, dacă achizitionați o imprimantă doar cu scopul de a printa ceea ce aveți nevoie, atunci o imprimantă simplă își va face treaba cu succes iar ca un plus, dimensiunile acesteia sunt mult mai compacte comparativ cu o multifuncțională, economisind astfel mult spațiu. Însă, dacă activitatea pentru care doriți să achiziționați o imprimantă presupune și copiere/scanare, atunci vă recomandăm o multifuncțională care va satisface aceste nevoi.

Datorită tehnologiei avansate acum putem transmite comenzile direct de pe smartphone când vine vorba de o imprimantă/multifuncțională Wireless sau Bluetooth. Imprimantele Wireless sunt o alegere excelentă pentru business având posibilitatea de a printa documente sau chiar fotografii direct de pe telefonul mobil fără ca măcar să fiți prezent fizic în birou.

multifunctionala

Click AICI pentru a vedea gama noastră de imprimante și multifuncționale cu CISS.

Recomandări

imprimanta inkjet

Imprimantă InkJet monocrom EcoTank Epson M1120, sistem CISS

- Datorită conectivității Wi-Fi puteți imprima de oriunde din birou. Rezervor de cerneală de mare capacitate care va asigura printarea a mii de pagini cu un cost minim.

- Economisire de până la 95% la consumul de energie electrică comparativ cu o imprimantă cu laser.

- Costul pe pagină va fi cu 90% mai mic datorită utilizării tehnologiei CISS.

multifunctionala inkjet

Multifuncțională InkJet Epson EcoTank L3160, CISS integrat

- Rezervor de capacitate mare, echivalentul a până la 82 cartușe de cerneală. Cost pe pagină extrem de redus, până la 8100 pagini monocrom și 6500 color cu o singură umplere.

- Printare direct de pe dispozitive smart prin aplicația Epson iPrint datorită conexiunii Wi-Fi si Wi-Fi Direct.

- Multifuncțională - tipărire, copiere, scanare și imprimare fotografii 10x15 cm fără margini.

Bucurați-vă de un print calitativ la un cost redus cu imprimantele multifuncționale cu sistem de alimentare CISS. 

Sursă foto cartuseria.ro

 

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare