lcp

De ce sa alegi o mini tastatura wireless

Cel puțin odată te-ai gândit cum ai putea scăpa de cablurile de la tastatură și mouse care te încurcă mereu când faci curat sau când vrei să stai la distanță mai mare de calculator sau Smart TV. Renunță la clasică tastatură cu fir și alege una wireless care să îți ofere confort și libertate de mișcare.

Mini tastaturile Wireless sunt la mare căutare datorită faptului că sunt foarte versatile fiind excelente atât pentru calculator cât și Smart TV, Xbox, PS sau Smartphone. O caracteristică definitorie a mini tastaturilor este faptul că au o formă ergonomică iar majoritatea au touchpad incorporat ținând loc de mouse având astfel un device 2 în 1.

mini tastatura tip telecomanda

Cum să alegi tastatura wireless potrivită

Primul și cel mai important criteriu în alegerea unei tastaturi este scopul pentru care o achiziționezi. Dacă activitatea principală pentru care dorești o tastatură este scrisul atunci clar ai nevoie de o tastatură standard care este special concepută pentru asa ceva. Mini tastaturile sunt foarte practice și pentru scris atunci când nu ai de redactat texte lungi dar în același timp se descurcă de minune în navigatul pe internet sau chiar pentru a juca jocuri. Înainte de a achiziționa tastatura trebuie să știi care e activitatea principală pentru care vrei o astfel de achiziție.

Dacă dorești să folosești tastatura și pe întuneric atunci alege o tastatură iluminată. În categoria de tastaturi vei găsi atât tastaturi iluminate într-o singură culoare cât și iluminate RGB. Lumina de fundal te va ajuta să vezi tastele și în întuneric fiind astfel foarte ușor de lucrat atunci când nu vrei să deranjezi pe cineva cu lumina becului. Pe lângă faptul că îți oferă vizibilitate, lumina incorporată va da un plus de modernism tastaturii și de inovație.

Tastaturile mini sunt foarte avantajoase din mai multe puncte de vedere. Acestea au în general atât funcție de tastatură cât și de mouse într-un singur dispozitiv. În plus, tastaturile wireless te scapă de problema cablurilor înșirate prin casă care la un moment dat te pot încurca și pot deveni deranjante. Când vine vorba de confort, o mini tastatură wireless te va face să te bucuri din plin de el. Poți naviga pe net sau poți juca jocuri de pe canapea sau din pat uitând de cablurile care te limitau.

mini tastatura bluetooth

De ce să alegi o mini tastatură wireless

Deși poate crezi că o tastatură mini nu poate fi la fel de eficientă pentru a edita documente sau scrie texte, ei bine aceasta a dovedit chiar contrariul. Design-ul ergonomic o face foarte ușor de ținut în mână facilitând viteza de tastare. Pe lângă faptul că este suficient de practică și pentru scris, o tastatură mini poate fi folosită și pentru a naviga pe net sau pentru a juca jocuri. Vei avea atât tastatură cât și mouse într-un singur device. Acum poți sta relaxat pe canapea și să te bucuri de navigare. Căutatul pe inernet va fi o adevărată plăcere cu o astfel de tastatură.

Conectare ușoară și rapidă. În general, tastaturile vin însoțite de un receiver wireless pe care trebuie să îl introduci în portul USB al dispozitivului cu care dorești să utilizezi tastatura. Datorită dimensiunilor compacte este ușor de luat cu tine oriunde.

Recomandări

tastatura iluminata

Mini tastatură Qwerty Rii X8 – îți oferă avantajele unei tastaturi standard și al unui mouse. Conexiune wireless pe o distanță maximă de 10 metri, va fi excelentă pentru navigat, editat documente sau pentru jocuri. În plus, mini tastatura este iluminata LED RGB și dispune de 8 moduri de iluminare.

mini tastatura

Mini tastatură Rii X1 – este compatibilă cu PC, Android TV box, Xbox 360, PS3, Home theater si IPTV. Are incorporat un touchpad ultrasenzitiv și este echipată cu 69 taste qwerty. Pentru o gestionare eficientă a bateriei dispune de funcțiile auto-sleep și auto-wake.

telecomanda cu tastatura

Mini tastatură 3 in 1 MX6 – compatibilă cu Windows, Mac, Android, Linux, Xbox si PS4. Într-un singur device vei avea funcțiile unei mini tastaturi, air mouse și a unei telecomenzi. Pentru un consum redus de energie, mini tastatura va intra în modul sleep dacă nu este utilizată mai mult de 3 minute. 




tastatura gaming

Mini tastatură Rii i28 – ergonomică și compactă, este compatibilă și cu aplicații precum Skype sau chat datorită microfonului incorporat și intrării jack pentru căști. Poate fi conectată la PC, Notebook, Smart TV, HTPC, Android TV Box și multe altele. Design inovativ cu touchpad și butoane multimedia.

În categoria de MINI TASTATURI WIRELESS SMART vei găsi o gamă variată de modele din care poți alege.

Sursă foto - cartuseria.ro



Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare