lcp
Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Rame si albume foto pentru amintiri nemuritoare

Datorită tehnologiei putem surprinde în fotografii cele mai importante momente din viața noastră. Fie că este vorba despre zile de naștere, nuntă, botez sau diverse festivități, fotografiile vor rămâne mereu cel mai popular mod de a păstra vii amintirile. Deși în acest moment fotografiile sunt mai mult prezente în format digital, încă există persoane care preferă fotografii în format fizic pentru a le oferi celor dragi sau pentru a fi siguri că se vor bucura de ele și peste mulți ani.

Astfel, cea mai bună metodă de a păstra fotografiile în condiții foarte bune sunt albumele foto care se regăsesc într-o gamă variată de forme și modele. Printre cele mai utilizate albume foto regăsim albumele pentru botez și albumele pentru nuntă. Botezul și nunta reprezintă cele mai importante momente din viața unui om, de aceea majoritatea persoanelor aleg fotografi si videografi care să surprindă aceste momente.

Albume foto

Cum alegem albumul foto potrivit?

În categoria de ALBUME FOTO NUNTĂ și ALBUME FOTO BEBELUȘI ȘI BOTEZ veți găsi o gamă variată de albume foto care să se plieze pe nevoile dumneavoastră. Albumul poate fi ales foarte ușor ghidându-vă după următoarele criterii:

  • Capacitate de stocare – un aspect foarte important este capacitatea de stocare a albumului. Bineînțeles că numărul de poze nu trebuie să fie cunoscut cu exactitate dar este bine de știut un număr aproximativ atunci când alegeți albumul, pentru a fi suficient de spațios.

  • Format foto suportat – formatul fotografiilor este destul de divers dar cel mai uzual este formatul 10x15. Pe lângă formatul foto trebuie să fim atenți și la orientarea fotografiilor (portrait sau landscape).

  • Coperta personalizabilă sau simplă –puteți alege un album foto cu o copertă simplă sau un album care vă permite să personalizați coperta pentru a-i da mai multă personalitate, astfel încât să vă reprezinte.

  • Spațiu de notițe – unele albume sunt prevăzute cu spațiu de notițe care vă permite să scrieți câteva cuvinte despre fiecare fotografie.

rame foto

Alegerea unei rame foto:

Tot în sfera fotografiilor regăsim și ramele foto. Pe lângă un album plin de amintiri puteți completa decorul casei, al biroului sau a altor spații cu fotografiile celor dragi. În categoria de RAME FOTO veți găsi atât rame foto pentru birou cât și pentru perete, de la cele mai simple până la cele mai extravagante. Ramele foto pot fi un cadou excelent pentru persoana dragă atunci când vreți să îi oferiți o fotografie cu însemnătate. Bineînțeles, ramele foto pot fi folosite și pentru a decora un restaurant, o cafenea sau spații publice cu diverse personalități, imagini cu natură și altele.

  • Decorul încăperii – în funcție de decor puteți alege o ramă modernă, vintage sau clasică.

  • Dimeniunile și numărul fotografiilor – ramele se regăsesc pe diverse dimensiuni și acestea pot fi simple   (pentru o singură fotografie) sau multiple (pentru mai multe fotografii).

  • Tematica evenimentului – precum albumele foto, și ramele pot fi clasificate în funcție de eveniment. Dacă este vorba de un cadou obișnuit sau aniversare puteți alege o ramă clasică sau vintage, dar dacă este vorba despre nuntă sau botez atunci aveți nevoie de o ramă în ton cu tematica.   

Sursă foto: cartuseria.ro / motifphotos.com

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare