lcp

Vara aceasta se poarta boxele bluetooh!

Vara aceasta se poarta boxele bluetooth!

Vara este momentul perfect pentru iesirile in aer liber! Fie petreceti la mare, pe plaja sau la piscina, fie sunteti pasionat de munte si iesiri la iarba verde, distractia este garantata doar cand este completata de muzica preferata. Si cel mai simplu mod in care poti asculta muzica oriunde te afli este cu ajutorul unei boxe wireless portabile, cu bluetooth!

Tot mai multa lume descopera avantajele unei boxe bluetooth, care se conecteaza la smartphone (Apple sau Android), tableta sau laptop si va permite sa impartasiti muzica favorita cu prietenii, fara a avea nevoie de altceva in plus, nici macar de conexiune la internet. Sunetul emis este unul plin, dinamic, de o calitate foarte buna chiar si la un volum ridicat, iar boxa are incorporat un acumulator reincarcabil, cu o autonomie de cateva ore.

Avantajele boxelor bluetooth

Boxele portabile sunt dispozitive audio practice si versatile. Scopul tehnologiei wireless este sa ne faca viata mai usoara si aceasta este tot mai des intalnita in viata de zi cu zi, boxele wireless facand parte din aceasta normalitate.

Wireless – simplu si fara nici un cablu

Incepem lista avantajelor cu faptul ca boxa este wireless, asadar dispar toate cablurile, firele si acumulatoarele greoaie, care doar incurca la capitolul estetica. Majoritatea boxelor bluetooth nu depind de priza deoarece au incorporat un acumulator reincarcabil care poate tine pana la cateva ore sau cu baterii externe, asa ca le puteti folosi oriunde. Desigur ca exista si boxe bluetooth profesionale, de dimensiuni mari care necesita alimentarea la priza, dar care tot va scutesc de restul cablurilor.

Boxe wireless – simplu si fara nici un cablu

Autonomie crescuta si portabilitate maxima

Boxa bluetooth a fost creata pentru a fi luate peste tot! Are un design compact, dimensiuni mici si greutate redusa, este prevazuta doar cu butoanele utile, strategic amplasate, incape in poseta sau in geanta de laptop, pentru a o folosi oriunde si oricand. Perfecta pentru a fi strecurata in geanta de vacanta, o puteti folosi chiar si pe plaja, fara a-i deranja pe cei din jur. Multa lume prefera aceasta boxa in locul castilor si asculta muzica atat acasa sau la birou, cat si in exterior, in parc, la iarba verde, in timpul antrenamentelor de la sala, pe munte, in curte, la un gratar ori in excursie. Pe scurt, lauti-le peste tot :)

Fiind un gadget mobil, boxa a fost conceputa sa aiba un consum de energie redus si o autonomie cat mai mare, de cele mai multe ori avand incorporata o baterie care tine cateva ore, adica ore intregi de muzica neintrerupta.

Sunet de calitate

Pe langa restul avantajelor oferite de o boxa, calitatea sunetului trebuie sa fie o prioritate. Iar boxele portabile pun accent pe aceasta calitate, oferind un sunet echilibrat si de o calitate extraordinara, care se mentine si la un volum mai mare.

O boxa portabila poate fi suficienta pentru o petrecere sau un picnic in familie, dar si cand trebuie sa sustineti o prezentare la job intr-o sala mai mare.

Datorita progreselor tehnologice a tehnologiei bluetooth, boxele bluetooth se ridica la nivelul celor cu fir, in ce priveste calitatea sunetului.

Sigur ca majoritatea dintre noi folosim telefonul mobil pentru a asculta muzica, insa acestea sunt de multe ori limitate, sunetul redat de o boxa portabila fiind total superior, din punct de vedere al volumului si al calitatii sunetului.

Boxa bluetooth ofera sunet de calitate

Usor de conectat

Tehnologia bluetooth este acum prezenta in aproape toate telefoanele mobile de pe piata, iar o boxa bluetooth este compatibila cu smarthone-uri iPhone, Android sau Windows, cu tablete si laptopuri, care au functie bluetooth.

Conexiunea dintre boxa si celalalt dispozitiv se face automat, fara instalare sau accesorii suplimentare, in cateva secunde redand muzica favorita.

In plus, multe boxe bluetooth sunt prevazute cu un port USB sau cu slot pentru card si permit redarea directa a muzicii, fiind o solutie la indemana daca ramaneti fara baterie la telefon.

Si pentru a va convinge de reala utilitate a unei boxe bluetooth, va spunem ca multe modele permit efectuarea si primirea de apeluri telefonice hands-free, gratie microfonului incorporat.

Boxe bluetooth de la Cartuseria.ro

Boxele bluetooth se gasesc in atat de multe variante de forme si culori, incat cu siguranta veti gasi una pe placul dvs.

Daca doriti sa achizionati o boxa bluetooth de calitate, la un pret excelent, vizitati magazinul nostru online!

Va punem la dispozitie o gama variata de Boxe Bluetooth, pentru orice preferinta si buget.

Boxe bluetooth de la Cartuseria.ro

Trimite continutul

Adauga un comentariu

 (with http://)

Articole asemanatoare